CAT 7 Kablo ile İnterneti binadan eve çıkartmak

HakkıBakır

Hectopat
Yer
Titan
Daha fazla  
Meslek
Tekstil
Bina kutusundan eve çıkan kablonun arızalı ve eski olduğu saptandı. Elimde CAT7 kablo var 20 metre civarında. Bu kabloyu interneti binadan eve çıkartmak için kullansam bir sorun teşkil eder mi ? Yardımcı olanlara herkese teşekkürler.

Hayır etmez, hatta Cat.7 kablonun izolasyonu piyasadaki birçok kablodan çok daha iyi olduğu için herhangi bir gürültüden etkilenmeden evine ulaşır.
Teşekkür ederim. Herhangi gürültü dediğiniz bölümü anlamadım ancak, Sanırım elektromanyetik alanlar yüzünden yaşanan sorunlardan bahsettiniz ?

Teşekkür ederim. Herhangi gürültü dediğiniz bölümü anlamadım ancak, Sanırım elektromanyetik alanlar yüzünden yaşanan sorunlardan bahsettiniz ?
Evet, herhangi bir elektromanyetik alan gibi sinyali karıştırabilecek etmenlere karşı 2 katlı koruması var Cat.7 kablonun. Bu sayede daha stabil, daha hızlı bir altyapıya sahip olacaksınız. Zaten santralden çıkan kablolar yer altında olduğu için etkilenmemiş şekilde geliyor diye düşünebiliriz.

Evet, herhangi bir elektromanyetik alan gibi sinyali karıştırabilecek etmenlere karşı 2 katlı koruması var Cat.7 kablonun. Bu sayede daha stabil, daha hızlı bir altyapıya sahip olacaksınız. Zaten santralden çıkan kablolar yer altında olduğu için etkilenmemiş şekilde geliyor diye düşünebiliriz.
Çok teşekkür ederim. İzin günümde bununla uğraşmak zorunda kaldığıma inanamıyorum. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı