CAT5 Ethernet kablosu önerisi

Atillabrk

Centipat
Arkadaşlar, modemle odam arasında 15 metrelik CAT5 kablo alacağım. Evimin interneti 25 Mbps, o yüzden CAT5'in yeterli olacağını düşünüyorum. Sorum şu: bu kablolarda üretici farkı var mı yoksa genel olarak performansları yakın mı? Bir de satıcı önerir mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, modemle odam arasında 15 metrelik CAT5 kablo alacağım. Evimin interneti 25 Mbps, o yüzden CAT5'in yeterli olacağını düşünüyorum. Sorum şu: Bu kablolarda üretici farkı var mı yoksa genel olarak performansları yakın mı? Bir de satıcı önerir mısınız?

Fark olmaz CAT 5 kablolar arasında. Ama almışken CAT 6 al zaten çok ucuz.

Arkadaşlar, modemle odam arasında 15 metrelik CAT5 kablo alacağım. Evimin interneti 25 Mbps, o yüzden CAT5'in yeterli olacağını düşünüyorum. Sorum şu: Bu kablolarda üretici farkı var mı yoksa genel olarak performansları yakın mı? Bir de satıcı önerir mısınız?

Alfais CAT6-7 kullanıyorum tavsiye ederim.

Ben cat 6 yada cat 5 hatırlamıyorum kablo aldım.İnternete yazınca çıkan şu mavi kablolardan kablonun dışı dökülüyor evi kirletiyor kablo sıfır korumasız duruyor ip gibi kabloları görünüyor dışı kalmadı desem yalan olmaz.Kablonun dışı dökülmesin dikkat et yani çok can sıkıyor.Hızı da fark etmiyor kablo 5 metre kablo kullanıyorum uzun bir kablo eve göre 0 neredeyse 0 veri kaybı 100 ise hızın 99 alıyorsun vs.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı