CAT6 kablo icin marka önerisi

burakmurat1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Çalıştığım yer için 305 metre CAT6 kablo almak istiyorum. Ne çok kötü ne çok iyi orta kalite bir CAT6 almak istiyorum. Kullanan, deneyimleyen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim. Showmax markasını kullandım çok memnun kalmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,
Çalıştığım yer için 305 metre CAT6 kablo almak istiyorum. Ne çok kötü ne çok iyi orta kalite bir CAT6 almak istiyorum. Kullanan, deneyimleyen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim. Showmax markasını kullandım çok memnun kalmadım.
Ugreen.
edit: 305 metreyi görmemişim..

Merhaba arkadaşlar,

35 metre demek istedin sanırım :). 300 metre bir mesafede kabloda sinyal düşüşü ve hız düşüşü yaşarsın muhtemelen.

Merhaba arkadaşlar,
3KM kabloyu ne yapacaksınız çalıştığınız yerde? 35M demeye çalıştıysanız UGREEN markasına bakın üstüne yok bence.

Hayır 305 metre standart oluyor bu kablolarda 1 top diye de düşünebilirsiniz. Kablo çekme işleriyle çok uğraşıldığı için toplu almak istedik.

304, 305 metre (1000 ft) bir makara lot kablodur. Bilmeyenlere.
Ben S-Link CAT7 S/FTP almıştım ev için pandemiden önce.
Memnunum. Ofis için duruma göre, SF/FTP gerekebilir.
Konya'da Necip Bilgisayar en uygun fiyata denk gelmişti o ara.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı