Xeytan Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 2.688 Çözümler 36 Yer Cheyenne Cumartesi 12:47 #1 Merhaba, Az önce kablo elime ulaştı, 500 Mbps internetim 100'lere kadar düştü hız testinde, önceki kullandığım kablo CAT 5E Türk Telekom'un getirdiği kablo. Kablo link: Ugreen CAT6 Flat Ethernet Kablosu, 10 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Merhaba, Az önce kablo elime ulaştı, 500 Mbps internetim 100'lere kadar düştü hız testinde, önceki kullandığım kablo CAT 5E Türk Telekom'un getirdiği kablo. Kablo link: Ugreen CAT6 Flat Ethernet Kablosu, 10 Metre : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Çözüm Xeytan Cumartesi 14:37 R3Coil dedi: Modemi kapat 5 dakika sonra aç bakalım genelde düzeliyor böyle durumlarda. Genişletmek için tıkla... Ağ ayarlarından hız & ikili kısmından Auto yapıp sonra tekrar 1 Gbps seçip tamam dedim sonra hız testi yapınca düzeldi tekrar, şu an CAT 6 Flat kabloyu kullanıyorum.
R3Coil dedi: Modemi kapat 5 dakika sonra aç bakalım genelde düzeliyor böyle durumlarda. Genişletmek için tıkla... Ağ ayarlarından hız & ikili kısmından Auto yapıp sonra tekrar 1 Gbps seçip tamam dedim sonra hız testi yapınca düzeldi tekrar, şu an CAT 6 Flat kabloyu kullanıyorum.
SahinBey36 Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 21:13 #11 Xeytan dedi: Modem arayüzünden de sıfırladım ama olmadı, LAN 3 takılı 100 Mbps yazıyor. Eki Görüntüle 2600351 Genişletmek için tıkla... Arayüzde tam olarak hangi bölüm bu? Ben arayüzümde böyle bir şey bulamdım. Artı 0 Eksi
Xeytan dedi: Modem arayüzünden de sıfırladım ama olmadı, LAN 3 takılı 100 Mbps yazıyor. Eki Görüntüle 2600351 Genişletmek için tıkla... Arayüzde tam olarak hangi bölüm bu? Ben arayüzümde böyle bir şey bulamdım.
KS KS Xeytan Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 2.688 Çözümler 36 Yer Cheyenne Cumartesi 22:05 #12 SahinBey36 dedi: Arayüzde tam olarak hangi bölüm bu? Ben arayüzümde böyle bir şey bulamdım. Genişletmek için tıkla... TP-Link EX520v arayüzü hocam, giriş yaptıktan sonra modem arayüzüne biraz aşağı kaydırınca gelmesi lazım. Artı 0 Eksi
SahinBey36 dedi: Arayüzde tam olarak hangi bölüm bu? Ben arayüzümde böyle bir şey bulamdım. Genişletmek için tıkla... TP-Link EX520v arayüzü hocam, giriş yaptıktan sonra modem arayüzüne biraz aşağı kaydırınca gelmesi lazım.