Çözüldü CAT6 kablo tavsiyesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Kardeş hiç bir sorun yaşamazsın en ucuzunu alsan bile olur. Karşı binadan bizim eve (5.kattan 5.kata) çektik pencereden direk parkenin altından direk pc ye taktım ozaman lar yok tabi online Cs evden eve 2 kişi Cs atıyorduk delilik tabi ama daha küçüktük.

Şu daha kaliteli duruyor yorumları da güzel. Almışken 30 lira daha verip kalitelisinden alayım diyorum;
Bu ürünü pazar akşamı sipariş verdim bugün elime ulaştı. 50 metre ve 30 metre olarak aldık iki farklı bilgisayarda kullanmak üzere. Ürün güzel duruyor dış malzemesi çok kaliteli diyemem ama 1 metrelik kablo ile aynı performansı veriyor 30 ve 50 metrelik kablolar. İki kablonun da performansı güzel. İnternetim 86/4 bu da hız değerlerim;
speedtest.png

Bu ürünü pazar akşamı sipariş verdim bugün elime ulaştı. 50 metre ve 30 metre olarak aldık iki farklı bilgisayarda kullanmak üzere. Ürün güzel duruyor dış malzemesi çok kaliteli diyemem ama 1 metrelik kablo ile aynı performansı veriyor 50 metrelik aldığım. İki kablonun da performansı güzel. İnternetim 86/4 bu da hız değerlerim;Eki Görüntüle 515624
Memnun kaldıysanız sıkıntı yok. Kabloları en iyisi bağlarla bir yerlere sabitlemek. Öteki türlü ayak altında olunca takıldıkça kopuyor.

Memnun kaldıysanız sıkıntı yok. Kabloları en iyisi bağlarla bir yerlere sabitlemek. Öteki türlü ayak altında olunca takıldıkça kopuyor.
Onun için de yapışkanlı kablo kanallarından aldık. O da yarın elime ulaşır tahminimce. Böylece kabloyla direkt bir temasımız olmayacak ve görüntü kirliliği olmayacak.

Sorun çözülmüş fakat yine de öneride bulunayım belki başka birisinin işine yarar :)

HCS marka eğer bulabilirseniz en kaliteliler arasında fiyatı da diğerlerine göre bir tık pahalı ama kesinlikle öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı