CAT6 veya CAT7 kablo önerisi

Bütçe
350

Eirhena

Centipat
Merhaba. Bana 15 metre CAT 6, CAT 6a, CAT7 lazım. Ama hangi markanın ürününü alacağım bilmiyorum. Marka fark ediyor mu onu da bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Bütçem 350 fakat daha ucuz fiyatlı ürünler varsa onları tercih edebilirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Ugreen tavsiye edeceğim ama 350 tl civarı bulamazsınız. Hatta 15 metre 350 liraya kaliteli başka bir marka kablo da biraz zor bulunur sanırım.

Son düzenleme:
İnternet sitesinin adresini atabilir misiniz?

Beyaz veya gri arıyorum bilginize. Eklemeyi unutmuşum.
Kendi sitelerinde satışları yok. Ama renk olarak sadece siyah var bildiğim kadarı ile.

Örnek olarak;
Amazonda 553 liraya 15 metre var. Siyah almaya karar verirseniz. Başka sitelerde daha uygun fiyatlara bulabilirsiniz belki.
Ugreen Cat6

Kendi sitelerinde satışları yok. Ama renk olarak sadece siyah var bildiğim kadarı ile.

Örnek olarak;
Amazon'da 553 liraya 15 metre var. Siyah almaya karar verirseniz. Başka sitelerde daha uygun fiyatlara bulabilirsiniz belki.
Ugreen Cat6

Yok hocam siyah olmasın. Kablo görünür sekilde gidecek bir düzeyde o yüzden duvardaki renk yüzünden şımarır bu sebebpten dolayı gri veya beyaz bakıyorum. Marka derdimde yok sadece belirttiğim gibi en az CAT6 en fazla CAT7 olursa sevinirim.

Örnek olarak;
Amazon'da 553 liraya 15 metre var. Siyah almaya karar verirseniz. Başka sitelerde daha uygun fiyatlara bulabilirsiniz belki.
Ugreen Cat6

Merhaba siyah almaya karar verdim ve masamın yerini değiştirdim. 10 ile 12 metre yetiyor. Sizce hangisini alayım?

Dosya Ekleri

• 1745237264007.png
    1745237264007.png
    60,2 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Yok hocam siyah olmasın. Kablo görünür sekilde gidecek bir düzeyde o yüzden duvardaki renk yüzünden şımarır bu sebebpten dolayı gri veya beyaz bakıyorum. Marka derdimde yok sadece belirttiğim gibi en az CAT6 en fazla CAT7 olursa sevinirim.

Merhaba siyah almaya karar verdim ve masamın yerini değiştirdim. 10 ile 12 metre yetiyor. Sizce hangisini alayım?
Estetik olarak gözünüze hangisi uygun geliyorsa ona bakın. Ama bence yassı olan daha güzel gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı