Çözüldü Catalina Realtek RTL8111 ethernet sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

perisanoglu

Hectopat
Yer
ANKARA
Daha fazla  
Meslek
EMNIYET
Forumdaki imajdan OS X Catalina'yı sorunsuz kurdum. NVIDIA GT60 ekran kartım dahil her şey normal çalıştı. Ama ethernet kartını çalıştıramıyorum. RTL81111 v1.1.2 - 1.1.3 - 2.2.1 sürüm kext dosyaları ile denedim. Clover kext dosyasına atarak da kext Utility ile de denedim maalesef çalışmıyor. Sistemimde Win10'da kurulu, Catalina ile Windows iki ayrı SSD'de kurulu. Catalina'dan Windows'a geçince Windows'ta da ethernet çalışmıyor. Ağ kablosu takılı değil diyor. PC'yi kapatıp birkaç dakika bekleyince normal çalışıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
RealtEKRTL1111 v2.2.1 sürümünü Clover kext içinde bulunan Realtek kextlerini silerek sadece bunu attım. Açılışta Clover ekranında F11 yaptım. Bu şekilde sorunum giderildi. Konu kapatılabilir. İyi bayramlar herkese...

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı