Çözüldü Caugar Aqua 240mm Sıvı soğutma geç devreye giriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nebi1325

Centipat
Daha fazla  
Caugar Aqua 240mm sıvı soğutmam var. İlk başlarda kendi otomatik açıyordu pompayı ama aradan 2 hafta sonra pompa çok geç devreye giriyor. Bozuk değil olsaydı çalışmazdı popma. Nedeni nedir? BIOS'tan ayar yapabilir miyim? yardım lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@Nebi1325 merhaba. Aynı sıvı soğutucu ile aynı sorunu yaşıyorum. Bir çözüm bulabildiniz mi?

Kronik sorun değişmesi lazım hocam ben değiştim kurtuldum.

Caugar Aqua 240mm sıvı soğutmam var. İlk başlarda kendi otomatik açıyordu pompayı ama aradan 2 hafta sonra pompa çok geç devreye giriyor. Bozuk değil olsaydı çalışmazdı popma. Nedeni nedir? BIOS'tan ayar yapabilir miyim? Yardım lazım.

Sorunu çözdüm konuyu kapatabiliriz çözüm Windows 10 kullanıyordum 11 yapınca düzeldi.

Caugar Aqua 240mm sıvı soğutmam var. İlk başlarda kendi otomatik açıyordu pompayı ama aradan 2 hafta sonra pompa çok geç devreye giriyor. Bozuk değil olsaydı çalışmazdı popma. Nedeni nedir? BIOS'tan ayar yapabilir miyim? Yardım lazım.

Arkadaşlar diğer bir çözüm de sıvı soğutmanın giriş yerleri pompayı pump girişine takarsanız tam hızda çalışır, diğer portlara takarsanız aynı fan gibi ısındıkça devri artar soğukken yavaşlar, bunu BIOS'tan sizin ayarlamanız lazım.
Pompanın sürekli olarak çalışması gerek diye biliyorum. Pompanın kablosu CPU_FAN kısmına takılmış olabilir mi?

@Nebi1325 merhaba. Aynı sıvı soğutucu ile aynı sorunu yaşıyorum. Bir çözüm bulabildiniz mi?

Kronik sorun değişmesi lazım hocam ben değiştim kurtuldum.

Sorunu çözdüm konuyu kapatabiliriz çözüm Windows 10 kullanıyordum 11 yapınca düzeldi.

Arkadaşlar diğer bir çözüm de sıvı soğutmanın giriş yerleri pompayı pump girişine takarsanız tam hızda çalışır, diğer portlara takarsanız aynı fan gibi ısındıkça devri artar soğukken yavaşlar, bunu BIOS'tan sizin ayarlamanız lazım.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı