Türk Telekom hizmet alamadığımdan iptal ediyorum.
135 Lirayı kaça çarpıyoruzO aya kadar kaç TL ödüyorsunuz onu hesaplayın çıkar miktar cayma bedelidir.
135 Lira fatura indirim 171Yapılan İndirim Miktarı*Kullandığınız Ay
2 aydır hizmet alamıyorumHizmet alamıyorsanız eğer cayma bedeli ödemeden iptal ettirmek hakkınız.
Ve o nasıl oluyor135 Lira fatura indirim 171
2 aydır hizmet alamıyorum
Müşteri hizmetlerini arayın ve hizmet alamadığınızdan ötürü cayma bedeli ödemeden iptal ettirmek istediğinizi, eğer iptal etmezlerse ilgili/gerekli yerlere şikayet edeceğinizi belirtin.2 aydır hizmet alamıyorum.
Benim 90 TL ödediğim bir tarifenin asıl fiyatı 270 TL imiş. Taahhüt olduğu için indirim falan varmış. 17 aydır kullanıyorum. Caymam halinde (270-90)*17=3240 TL bedel çıkıyor karşıma.135 Lira fatura indirim 171
Bana da 3 bin çıkıyor bu nasıl işBenim 90 TL ödediğim bir tarifenin asıl fiyatı 270 TL imiş. Taahhüt olduğu için indirim falan varmış. 17 aydır kullanıyorum. Caymam halinde (270-90)*17=3240 TL bedel çıkıyor karşıma.
Kafa yorarlar yapmazlar sanmam da arayacağım yine deMüşteri hizmetlerini arayın ve hizmet alamadığınızdan ötürü cayma bedeli ödemeden iptal ettirmek istediğinizi, eğer iptal etmezlerse ilgili/gerekli yerlere şikayet edeceğinizi belirtin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.