Cayma bedeli ödeyen ISS önerisi

Bumm be

Picopat
Katılım
7 Kasım 2020
Mesajlar
272
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ayda o kadar para veriyorum. Sözde 4 upload, 16 Mbps vereceklerdi ama verdikleri internete bakın. Adamlar sanki dalga geçiyor.

resim_2021-05-09_111816.png


2 yıllık sözleşme uyguladılar, ayrılırsam ceza yer miyim? Yani cayma bedeli diye bir şey var. Veya önereceğiniz en fazla cayma bedeli ödeyen marka hangisi?
 
2 yılın hangi ayındasın? Kaçıncı aydaysan onun indirim ücretini sana cayma bedeli olarak yansıtırlar.
Geçebilirsen TurkNet veya Millenicom'a geç.
 
Tüketici hakem heyetine başvurup vaat edilen özellikleri sağlayamıyorlar diyerek hız testinizi de ekleyerek şikayet açın.
 
Taahhüt başlangıcından ilk 12 aya kadar, ödeme yaptığın ayların indirim tutarı kadar cayma bedeli ödersin. Mesela taahhüt üzerinden 2 ay geçtiyse 2 ay boyunca aldığın indirim tutarı 200 TL olsun onu ödeyip çıkabilirsin. Son 12 ayda ise aldığın indirimler değil vereceğin indirimleri ödersin. Taahhütün 15. ayında, 24 aydan geri kalan 9 ayın indirim tutarını ödersin bu da 100 TL'lik indirim için 900 TL olur. ISS'nin çağrı merkezini arayıp hesaplattır olmazsa tüketici hakem heyetine başvurabilirsin. Cayma bedelini diğer ISS'lere ödetmek için de yine onlarla görüşebilirsin çünkü altyapı durumuna göre değişiklik gösteriyor.
 
Taahhüt başlangıcından ilk 12 aya kadar, ödeme yaptığın ayların indirim tutarı kadar cayma bedeli ödersin. Mesela taahhüt üzerinden 2 ay geçtiyse 2 ay boyunca aldığın indirim tutarı 200 TL olsun onu ödeyip çıkabilirsin. Son 12 ayda ise aldığın indirimler değil vereceğin indirimleri ödersin. Taahhütün 15. ayında, 24 aydan geri kalan 9 ayın indirim tutarını ödersin bu da 100 TL'lik indirim için 900 TL olur. ISS'nin çağrı merkezini arayıp hesaplattır hukuksuzluk yapabilirler çünkü hiç duymadığım bir ISS ama bu söylediğim şekilde hakkını arayabilirsin. Olmazsa tüketici hakem heyetine başvurabilirsin. Cayma bedelini diğer ISS'lere ödetmek için de yine onlarla görüşebilirsin çünkü altyapı durumuna göre değişiklik gösteriyor.

ISS Türk Telekom, sizin ISS sandığınız seçtiği sunucu.
 

Geri
Yukarı