4bdulkadir
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Memur
İyi forumlar herkese umarım herkes sağlıklı mutludur. Sizden ricam biraz zamanınızı ayırıp yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Biraz araştırma yaptım ne alsam işte Drift'ten başladım bir NS125'e oradan 250NK'ya sonra ikinci el Dominar 250D falan derken hiçbiri sağlıklı bir şekilde içime sinmedi. Taksitli almak istiyordum kampanyaları vardı onları inceledim aslında en önemli öncelik şuan taksitle motor almak ve şuan biraz kampanyalar mevcut bu konuda ama ne yalan söyleyeyim içime bir türlü sinmedi. 2 Ay daha köşeye nakit atıp biraz kampanya vs. bekleyip Honda CB250R veya CL250 almak istiyorum model ve görünüş olarak da çok sevdiğim modeller. Japon olduğundan dolayı da daha çok zevk alacağıma inanıyorum. Bu 2 ay içerisinde de yavaştan mont, kas, eldiven vb. alınması gereken ekipmanları toplamak istiyorum. Bu düşüncem sizin görüşünüzde ne kadar mantıklı ne yapmalıyım görüşleriniz cidden benim için çok önemli.Bir de ortalama 20 Bin TL ekipmana ayırmak istiyorum bu bütçe çerçevesinde önerebileceğiniz ekipmanlar olursa çok sevinirim. Biraz zamanınızı ayırıp okuyup destek olduğunuz içinde çok teşekkür ediyorum. Tekrardan herkese iyi forumlar diliyorum.