CB125R alınır mı?

Musaiyv

Decapat
Daha fazla  
16 yaşıma gireceğim ve motor arayışındayım, dış görünüşünü seveceğim ve beni üzmesini istemeyeceğim bir motor istiyorum. Bu kriterlerde Honda CB125R ile karşılaştım ve beni büyüledi, inceleme videolarını izledim herkes çok fazla övüyor fakat Km'si düşük olanlar çok pahalı ve yeni ehliyet alacak olan birisinin diğer aksanlara da para vereceği için bütçesi kısıtlı oluyor. Fiyat bütçeme uyanlara baktığım zaman ise 20.000-40.000km arasında motorlar görünüyor, 40 bin kilometrede bir Honda almak mı? Yoksa başka bir motorlara mı yönelmek? Eğer ki başka motor diyorsanız hangi motor? Önerilerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladığım kadarıyla bütçen 120k civarı ben düşük km olanlara bakıyordum onlarda 140k civarı idi motor kullanan çevremin önerisi ile sıfır Bajaj Pulsar NS125ABS'yi yaklaşık 2.5 ay önce 144K ya aldım fakat şu an sıfırı 150kyı geçmiş durumda 2. el 2024 düşük km bir NS125ABS 120k civarına önerebilirim. Yeni kasanın farkları ise başlıca LED far ve dijital gösterge onun dışında çok bir farkı yok.

Anladığım kadarıyla bütçen 120k civarı ben düşük km olanlara bakıyordum onlarda 140k civarı idi motor kullanan çevremin önerisi ile sıfır Bajaj Pulsar NS125ABS'yi yaklaşık 2.5 ay önce 144K ya aldım fakat şu an sıfırı 150kyı geçmiş durumda 2. el 2024 düşük km bir NS125ABS 120k civarına önerebilirim. Yeni kasanın farkları ise başlıca LED far ve dijital gösterge onun dışında çok bir farkı yok.
150kya kadar cikarim cok zorlarsam.
ne yalan soyliyim ns125 in dis gorunusunu pek begenmiyorum, herkes baslangic motoru olarak en iyisi oldugunu soyluyor parcalari vs. gayet guzelmis fakat dedigim gibi dis gorunus benim icin cogunlukla on planda oldugu icin bilemedim.
23.800de bir honda cb125r goruyorum ilanda 150.000tlye hasar kaydi vs.de yokmus gayet guzel duruyor fakat pek anlamiyorum acaba sizde bir incelermisiniz:

150kya kadar cikarim cok zorlarsam.
Ne yalan söyleyeyim NS125'in dis gorunusunu pek begenmiyorum, herkes baslangic motoru olarak en iyisi oldugunu soyluyor parcalari vs. gayet guzelmis fakat dedigim gibi dis gorunus benim icin cogunlukla on planda oldugu icin bilemedim.
23.800'de bir Honda CB125R goruyorum ilanda 150.000TL'ye hasar kaydi vs.de yokmus gayet guzel duruyor fakat pek anlamıyorum acaba sizde bir inceler misiniz:

Ben bir CBR125 bakmıştım onun motorunu ustam beğenmeyince Pulsar sıfır aldım sende aynı mantık bir motor ustasına götür sağlıklımı baksın önerim o şekil olur. Onun dışında da motor temiz geldi gözüme ama dediğim gibi ustaya baktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı