CBOX 24' monitör alınır mı?

Yer
İzmir - KARŞIYAKA
Daha fazla  
Meslek
Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Selamlar arkadaşlar, 2 adet CBOX 24 inc monitör buldum. 1 tanesinin açıklamasına 75 Hz yazılmış satıcı 5 ms olduğunu söyledi. Diğer CBOX monitör ise arkasındaki beyaz kağıtta CBOXS2320 yazıyor. Ayrıca CBOX 26.6 W LED ibaresi mevcut. 2 monitörün kasasıda aynıdır. 2 satıcı da 400 TL'ye düştü. 1080p çözünürlük mevcut. Fakat IPS gibi özellikler için kaynak bulamadım. Sizce bu fiyata alınır mı? Yayın yapıyorum ve monitörüm 19 inc dalgalanma mevcut. Görüntü kötü geliyor. Ryzen 5 3600 ile GTX 1050 kullanıyorum. PUBG, GTA 5 gibi oyunların çoğunda 70 85 FPS arası alıyorum. Bu monitörler hakkında bilgisi olan tavsiye verirse sevinirim. 1 ms 75 Hz almak isterdim fakat 2. el fiyatları 800 civarı. Teşekkür ederim.

Gözünü bozmak istiyorsan...
@gemiciadam paranı hayır kurumuna bağışla inan bana daha yararlı olur. Cbox gibi bir marka ucuz olsa bile alma.
Cbox Turbox gibi markaların yanında bedavaya gelen inanılmaz kalitesiz ve kötü bir monitör markasıdır. Sakın almayın.
Kalitesiz bir marka diye biliyorum. Bulaşmayın.
Güzel cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar fakat 400 500 bandında monitör bakıyorum 24 inc sadece bunu bulabildim. Bir İnternet kafede Samsung 60 hz var 24 inc 500 TL hdmı VS mevcut.

Gözünü bozmak istiyorsan...
@gemiciadam paranı hayır kurumuna bağışla inan bana daha yararlı olur. Cbox gibi bir marka ucuz olsa bile alma.
Cbox Turbox gibi markaların yanında bedavaya gelen inanılmaz kalitesiz ve kötü bir monitör markasıdır. Sakın almayın.
Güzel cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar fakat 400 500 bandında monitör bakıyorum 24 inc sadece bunu bulabildim. Bir İnternet kafede Samsung 60 hz var 24 inc 500 TL hdmı VS mevcut.
Arkadaşlar 500 TL 1 ms 75 hz buldum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı