Cbox markasından uzak durun!

Sucuklu

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Bu konuyu CBOX marka monitör görüp de almayı düşünen arkadaşlar için açıyorum. Bir kurban arkadaşımın acı deneyimlerini sizlerle paylaşıp neden almamanız gerektiğini söylemek istiyorum.

Monitörümüz bu: CBOX 24" 2380ZF-GAMING 1920x1080 1ms / 144Hz HDMI / DP Flicker Free Oyuncu Monitörü | Teknobiyotik *1100 TL civarı satın alınmış.

Sorunları nedir?

Açıldığı gibi ortaya çıkan belirgin ölü piksel.
Tost makinesi kıvamında ısınma sorunu sebebi ile ekrana gelip gitmeyen ikon.
Tahta çubuk kalitesinde monitör ayağı.
Pörtlek HDR modu.
1990 yıllarından kalma monitör arayüzü.

Sonuç olarak iade talebi başlandı. Markası bilinmedik gram incelemesi açıklaması bulunmayan markalardan uzak durmanız gerektiğini ve sırf 144hz diye yapışılmaması gerektiğini hatırlatalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun arkadaşınıza. Bu tarz konularda bu foruma başvursaymış keşke. Neyse artık buraya gelip de bizim bir fikrimizi alır bari. Umarım bir daha sorun yaşamazsınız.

Evet katılıyorum dediklerine başıma gelmişti sırf 144 Hz diye almayın 2006 yılından beri çalışan 75 Hz Philips monitör var elimde pırıl pırıl duruyor ne ölü piksel var ne de ısınma sorunu sırf birilerine hava atmak için alıyorlar sonrada neden böyle oldu niye böyle oldu diyorlar :D bilindik sağlam markalardan alın paranızı çöpe atmayın :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı