CBR 125 vs Benelli 125S

sansi.salvo_0

Femtopat
Daha fazla  
İyi günler dostlar, bir sorun çıkmazsa inşallah 4 5 aya kadar 125CC motor alacağım. 16 yaşındayım. A1 ehliyetim olacak. Bu iki motor arasında kaldım. CBR'in temizini bulursan al dediler fakat ne şehrime yakın ne de o kadar temiz bir CBR var, uzak sehirlerde var ancak onlarda 120 binden aşağı istemiyor. (80 bine e de var ama güvenemiyorum). Benelli temizleri 80 ila 110 arası gidip geliyor ama Benelli'nin parça fiyatları çok pahalı. Tecrübem var fakat ne olur olmaz korkuyorum. Bir farı sadece 6bin civarı o yuzden kararsızım. Siz olsanız hangisini alırdınız ve öneriniz nedir?

Drift L al benımki 70k geldi öyle piston vurdu teker vs. yapmama rağmen

Benelli iyidir sizi üzmez CBR125, R125 gibi gibi bu tarz 125CC motorlar tutulmuyor çok fazla zamanında ne kadar tutulsa da artık tutulmuyor maaleseff satarken zorlanırsınız Benelli'ye bakın derim.

Benelli iyidir sizi üzmez CBR125, R125 gibi gibi bu tarz 125CC motorlar tutulmuyor çok fazla zamanında ne kadar tutulsa da artık tutulmuyor maaleseff satarken zorlanırsınız Benelli'ye bakın derim.
Hocam bende ilk başta öyle düşünüyordum ama 24 model benelli ikinci el alsam şuan 10bin km de alcam en az 2 sene binerim satarken 20 30 bin km olur muadilleri daha düşük km de olduğu için satılması zor ve fiyatında da düşme olacak illaki ama Honda kalitesi ayrı bı şey olduğu için biraz ondan yanayım parçası daha kolay ve ucuz benelli ise zor bulunur ve pahalı düşük km küçük yaş motor daha mantıklı ama bilemedim bı arkadaşım da alacak aynı gün almayı planlıyoruz aynı motoru alacağız yani

Japon'dan şaşmayın, çinliler Benelli isimini hala kullanıyor ama neticede qjmotordan motor alıyormuşsun gibi bir şey oluyor.

Japon'dan şaşmayın, çinliler Benelli isimini hala kullanıyor ama neticede qjmotordan motor alıyormuşsun gibi bir şey oluyor.

Hocam japona paramız yetmiyor ki en azından hint malı alalım diye uğraşıyoruz.

Sanmıyorum Çinli motor satmak için km düşük olması şart yoksa fiyattar kırmanız gerekiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam japona paramız yetmiyor ki en azından hint malı alalım diye uğraşıyoruz.

En azından bir TVS, Bajaj'dan başlanmalı, Çinli motorun çilesini binmeden anlayamazsın.

Bütçeniz nedir bilemiyorum. Benelli 502c kullanıcısı olarak parça fiyatları konusunda doğrusunuz gerçekten pahalı. Bütçeniz sıfıra yetiyorsa CBR125F bakabilirsiniz yakıt konusunda üzmez. 1LT ile 65-70 km arası yol yapabiliyor. Tek eksi noktası 2025 model motor alıyorsunuz ABS bulunmuyor.

Hocam kronikleri var diyorlar bir de Çin malı yani güvenilir mi?

Kronik var ekran yok sadece 23 modelde beyin var yazılım atmak istersen diğerleri Kara düzen 22 var bende bakımları buji değiştirdim zorlamama rağmen yeni patladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…