CBR125 vs TVS Raider 125

fasulali384

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ilk motorumu alacağım için ufak çaplı bir araştırma yaptım ve bu 2 motor arasında kaldım. İkisinin arasında büyük bir fark yoksa ikisinden, birisini alacağım.
Bunlardan daha iyi motor önerileriniz varsa yazabilirsiniz.

Merhaba, ilk motorumu alacağım için ufak çaplı bir araştırma yaptım ve bu 2 motor arasında kaldım. İkisinin arasında büyük bir fark yoksa ikisinden, birisini alacağım.

CBR 125 eskidi artık ilk motorunuz olacaksa göstergesi yetersiz gelebilir ve ayrıca temizini bulmak çok zor hepsi ölü motorlar neredeyse kmleri çok yüksek. TVS Raider 125 güzel olabilir veya Pulsar ns 125'e de bakabilirsiniz ikisi de hoş motorlar.

Motora CBR ile başladım. Çok keyiflidir, duruşu iyidir fakat parça sorunu çekersiniz, tedavülden kalktığı için satarken sorun yaşarsınız, daha eskidir gibi çok sayıda eksisi var. TVS alıp geçin.

CBR çok güzel bir motordur fakat herkesin dediği gibi eski bir modeldir ve temizini bulmakta zordur. Bu yüzden kesinlikle TVS Raider 125'i tercih edebilirsiniz.

CBR 125 eskidi artık ilk motorunuz olacaksa göstergesi yetersiz gelebilir ve ayrıca temizini bulmak çok zor hepsi ölü motorlar neredeyse kmleri çok yüksek. TVS Raider 125 güzel olabilir veya Pulsar ns 125'e de bakabilirsiniz ikisi de hoş motorlar.

Pulsar ns 125 de ABS olması beni daha cezbetti ama hangi modellerinde ABS var ilanlara göz attığımda bazılarında cbs yazıyor? Bazılarında hiç yazmıyorlar nasıl anlayabilirim?

Pulsar ns 125 de ABS olması beni daha cezbetti ama hangi modellerinde ABS var ilanlara göz attığımda bazılarında cbs yazıyor? Bazılarında hiç yazmıyorlar nasıl anlayabilirim?

2025'lerde ABS ve cbs olarak ayrıldı 2025 ABS yazanlara bakabilirsiniz, önceki modellerdede ABS mevcut.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı