CC kart çalıp internetten alışveriş gerçek mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam şimdi fark ettim hiç bu işlerle alakanız yok, Bu işlerde böyle deniyeyim kurtulurum diye bir şey yok deneme düşünceniz bile gizli olmalı ama böyle işlerde imkansız oluyor. Dediğiniz insanların en az böyle tecrübeleri 10 yıla davranıyor bazıları hapisten çıkmış oluyor. Adam'ın 10 yıllık tecrübesiyle sizin 10 günlük tecrübeniz tabi ki aynı olmayacak.
Ayrıca hocam hayatınızı çürütmek isterseniz mekanik klavyenizle kol kola güzel bir 10 yıl olabilir.

Hocam maalesef 10 yıl vermiyorlar, 12-32 yıldan başlıyor. Bir tane arkadaş vardı hava atıyordu ship geçiyorum diye adamı şafak operasyonu ile aldılar.

S: Cc ile internetten alışveriş yapmak mümkün mü?
C: İnternetten cc ile alışveriş yapmak mümkündür, cc 3D Security olmayan sitelerde geçebiliyor, (telefon onayı gerektirmeyen sitelerde geçerli)

S: Bunun cezası var mıdır?
C: Tabi vardır, biri yakalarsa siber suçlara bildirebilir.

Arkadaş yapacaksa zaten hapishane ortamını seviyordur, ne mutlu ona!

Seviyorsa gidebilir çok kolay hocam, Böyle işlerde hava atmaya gelmez hocam cidden şafak operasyonu ile gidiyorsunuz. Bir çok tanıdığım abi vardı illegal adamlar şuan hayatını kararttı kaç yıl yedi belli değil, Sadece evine polisin baskın atıp aldığı belli ondan sonra haber yok.

mesela hocam

Şakaya gelmez bu işler dediğiniz gibi hocam. Ayrıca ben arkadaşın bu işleri ''delilsiz'' yapabilecek birine ulaşmasını imkansıza yakın görüyorum.

Arkadaş acemi değilse kendi evine gönderdiyse bir hafta sonra arkadaştan haber alamayacaksınız, Böyle işlere neden heves ediyorsunuz? arkadaş sizi yemiş daha onay almamış birazdan iptal olacaktır sizi yemiş tecrübesiz büyük ihtimalle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…