Blue için müebbet.Brown Switch ile 50 sene olsa yatarım![]()
Blue için müebbet.Brown Switch ile 50 sene olsa yatarım![]()
Arkadaş acemi değilse kendi evine gönderdiyse bir hafta sonra arkadaştan haber alamayacaksınız, böyle işlere neden heves ediyorsunuz? Arkadaş sizi yemiş daha onay almamış birazdan iptal olacaktır sizi yemiş tecrübesiz büyük ihtimalle.![]()
Cc ile işler yapan sanalda çok insan var, onlara bir şey olmadan yeni cc merakı başlayan insan neden ceza yiyebiliyor anlamadım?
Blue çok sesli değil mi hocam? Benim için Brown ideal, haftasonu paraya kıyıp alacağım bir tane K61 Brown Switch, hayali bile güzelBlue için müebbet.![]()
Sonunuz böyle olur.
Eki Görüntüle 949645
Kulaklık taktığım için genelde pek duymuyorum. Sadece hissi iyi. Klavyelerimden biri green diğeri blue. Gayet yeterli.Blue çok sesli değil mi hocam? Benim için Brown ideal, hafta sonu paraya kıyıp alacağım bir tane K61 Brown Switch, hayali bile güzel![]()
Teşekkürler.Profil fotoğrafı hayırlı olsun hocam.
Kulaklık taktığım için genelde pek duymuyorum. Sadece hissi iyi. Klavyelerimden biri Red diğeri Blue. Gayet yeterli.
teşekkürler.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.