CC Steam bakiyesi almak

VinZaeL

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar oncelikle selam. Ben yuklu miktarda Steam bakiyesi almak istiyorum lakin bir korkum var. Karsi taraf bakiyeyi CC ile elde etmisse ve bu bakiyeyi satin aldigimda bana bir etkisi filan olur mu? Genelde bakiye satanlara soruyorum kaynagini lakin yine de bazen bir tirsiyorum.

Arkadaşlar oncelikle selam. Ben yuklu miktarda Steam bakiyesi almak istiyorum lakin bir korkum var. Karsi taraf bakiyeyi CC ile elde etmisse ve bu bakiyeyi satin aldigimda bana bir etkisi filan olur mu? Genelde bakiye satanlara soruyorum kaynagini lakin yine de bazen bir tirsiyorum.
Bakiyeden problem olmaz ama oyunu kredi kartı ile hediye ederse olur.

Oyun alma gibi bir durumum yok sadece bakiye almak istiyorum. 3-5 kurusluk bir itemi 2000 TL civarlarinda almayi dusunuyorum.
Hocam cc ile alınan bakiye sizden pazardan 3-5 kurusluk itemi 2000 tl'ye satın aldığında steam şüpheli olarak hesabı kilitleyebiliyor

CC dediğiniz nedir arkadaşlar?
Çalıntı kredi kartı.

Olur, bulaşma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı