M Moolong Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Çözümler 14 6 Nisan 2022 #1 CC3D ile drone yapıyoruz ama elimizde alıcısı ve kumandası yok. Bu kumanda yerine Bluetooth sensörü var. Elimizde Bluetooth sensörü ile kontrol edemez miyiz bu anakartı?
CC3D ile drone yapıyoruz ama elimizde alıcısı ve kumandası yok. Bu kumanda yerine Bluetooth sensörü var. Elimizde Bluetooth sensörü ile kontrol edemez miyiz bu anakartı?
M matmakif Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 40 Yer Kayseri 12 Nisan 2022 #2 Teoride mümkün ama bir kumanda almanızı tavsiye ederim, kendiniz yapmak isterseniz de İlge İpek'in şu videosuna bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Teoride mümkün ama bir kumanda almanızı tavsiye ederim, kendiniz yapmak isterseniz de İlge İpek'in şu videosuna bakabilirsiniz.
KS KS M Moolong Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Çözümler 14 12 Nisan 2022 #3 matmakif dedi: Teoride mümkün ama bir kumanda almanızı tavsiye ederim, kendiniz yapmak isterseniz de İlge İpek'in şu videosuna bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hoca m olacağı bende biliyorum fakat sensörü nasıl uyumlu yapacağım hangi uygulama ile kontrol edeceğim sensöre ne yapacağım bunları soruyorum. Artı 0 Eksi
matmakif dedi: Teoride mümkün ama bir kumanda almanızı tavsiye ederim, kendiniz yapmak isterseniz de İlge İpek'in şu videosuna bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hoca m olacağı bende biliyorum fakat sensörü nasıl uyumlu yapacağım hangi uygulama ile kontrol edeceğim sensöre ne yapacağım bunları soruyorum.