İçi boş çıkmaması lazım. Zararlı etkiliyor olabilir. Teamviewer kurup bir bağlantı kuralım.
Hocam bende var nasıl çalıştığını bilmiyorum ama hiç kullanmadım.İçi boş çıkmaması lazım. Zararlı etkiliyor olabilir. Teamviewer kurup bir bağlantı kuralım.
Biraz geç oldu yarın bakarım. Yukarıda dediklerimi iyice anladığına emin isen yap.@Murat5038 sürekli yazıyorum kusura bakmayın team wiewer yapılacak mı?
Evet çoktandır olduğu belli. Format atmayı bir çözüm olarak bildiğiniz için zaten bu haldesiniz. Bilgisayarın antivirüssüz kullanılmayacağını hala bilmeyenler var. Zararlının temizlenmesi kolay ancak dosyaların şifrelemesini çözmek şuan için var görülmüyor.Aslında sıkıntı çoktandır vardı Sn. Murat ama idare ediyordum, şimdi öğrenci bilgileri ve kitap pdf leri zarar görünce format atmadan araştırmak istedim umarım sayenizde kurtulurum bu virüsten![]()
@Murat5038 Hocam dediklerinizi yaptım, 2 adet rar dosyası oluşturdum verdiğiniz dosyaları herdprotect ile kaldırdım bundan sonraki adım nedir? Ya da ne yapılacak.Biraz geç oldu yarın bakarım. Yukarıda dediklerimi iyice anladığına emin isen yap.
Evet çoktandır olduğu belli. Format atmayı bir çözüm olarak bildiğiniz için zaten bu haldesiniz. Bilgisayarın antivirüssüz kullanılmayacağını hala bilmeyenler var. Zararlının temizlenmesi kolay ancak dosyaların şifrelemesini çözmek şuan için var görülmüyor.
İyi akşamlar @Murat5038 Hocam dosyaların gitmesi artık mühim değil format çözüm müdür? Ya da başka bir şey.Başka bir şey yok. Bekleyeceksiniz şuan çözüm mevcut değil.
Evet format atıp temiz kurulum ile kurtulabilirsiniz. Tabi tekrar bulaştırırsanız yine aynı şey olur.İyi akşamlar @Murat5038 Hocam dosyaların gitmesi artık mühim değil format çözüm müdür? Ya da başka bir şey.
Hocam önerdiğiniz programları kullanırım korunmak için yeterli midir?Evet format atıp temiz kurulum ile kurtulabilirsiniz. Tabi tekrar bulaştırırsanız yine aynı şey olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.