Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.476 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 1 Aralık 2015 #81 recon012 dedi: Murat hocam, iyi çalışmalar .ccc uzantılı sorun bize de bulaştı. Dediğiniz iki tane program ile rapor aldım. virüsbilgi.rar — RGhost — file sharing şifresi 14531453 Genişletmek için tıkla... Linke erişim yok. Ayrıca 2 rapor değil. 3 rapor ve zararlı ana dosyalarını istemiştim.
recon012 dedi: Murat hocam, iyi çalışmalar .ccc uzantılı sorun bize de bulaştı. Dediğiniz iki tane program ile rapor aldım. virüsbilgi.rar — RGhost — file sharing şifresi 14531453 Genişletmek için tıkla... Linke erişim yok. Ayrıca 2 rapor değil. 3 rapor ve zararlı ana dosyalarını istemiştim.
R recon012 Hectopat Katılım 1 Aralık 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2015 #82 Murat5038 dedi: Linke erişim yok. Ayrıca 2 rapor değil. 3 rapor ve zararlı ana dosyalarını istemiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam sistem tarama 1 ve sistem tarama 2 den rapor aldım. Birkaç tane virüs dolaşan dosya yüklemeye çalışırken ,upload sitesi hata verdi. "422 the file is blacklisted an can not be published" 3. rapor için ne kullanmalıyım?
Murat5038 dedi: Linke erişim yok. Ayrıca 2 rapor değil. 3 rapor ve zararlı ana dosyalarını istemiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam sistem tarama 1 ve sistem tarama 2 den rapor aldım. Birkaç tane virüs dolaşan dosya yüklemeye çalışırken ,upload sitesi hata verdi. "422 the file is blacklisted an can not be published" 3. rapor için ne kullanmalıyım?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.476 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 6 Ocak 2016 #83 Teslacrypt .CCC varyasyonları için istenen dosyalar Konuyu takip eden kişiler artık buradan devam edin. Tabi konuyu doğru okumuş olanlar. recon012 dedi: Birkaç tane virüs dolaşan dosya yüklemeye çalışırken ,upload sitesi hata verdi. Genişletmek için tıkla... Başka sitelere upload edin. ÖNEMLİ: .VVV olan dosyalarınızın çözümü bulundu. Rehberi okuyarak dosyalarınızı kurtarabilirsiniz. [Rehber] TeslaCrypt .VVV Deşifre Rehberi
Teslacrypt .CCC varyasyonları için istenen dosyalar Konuyu takip eden kişiler artık buradan devam edin. Tabi konuyu doğru okumuş olanlar. recon012 dedi: Birkaç tane virüs dolaşan dosya yüklemeye çalışırken ,upload sitesi hata verdi. Genişletmek için tıkla... Başka sitelere upload edin. ÖNEMLİ: .VVV olan dosyalarınızın çözümü bulundu. Rehberi okuyarak dosyalarınızı kurtarabilirsiniz. [Rehber] TeslaCrypt .VVV Deşifre Rehberi