Ccleaner CMD kodları

TeCDeT

Hectopat
Yer
Warsaw
Başka bir yerde bulduğum kodlara bazı eklemeler yapıp biraz da tıraşladım. Başka nasıl eklentiler yapılabilir?

Kod:
[USER=82557]@Echo[/USER] off.

color a.

c:

cd c:\windows\Temp.

del *.* /f/q/s.

cd c:\windows\Prefetch.

del *.* /f/q/s.

cd C:\Users\MZ2\AppData\Local\Temp.

del *.* /f/q/s.

cd C:\Users\MZ2\AppData\Local\CrashDumps.

del *.* /f/q/s.

cd ..

cd..

del *.tmp /f/q/s.

del *.bak /f/q/s.

del *.old /f/q/s.

del *.log /f/q/s.

echo islem basariyla tamamlandi.

PAUSE

.bat olarak kaydettim, ama hâlâ ccleaner kadar etkili değil. (Chrome yerine Firefox kullanıp, geçmiş kaydetme deyip, coockie Auto delete eklentisi var o yüzden Chrome alakalı yerler yok)

Son düzenleyen: Moderatör:
Prefetch klasörünü Temp kadar sık temizlemeniz doğru değil. Sadece çok nadiren uygulamanızı öneririm. Özellikle fazla program yükleyip indirmiyorsanız. Aksi halde performans olarak kazanmaz, hatta kaybedebilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu kodlar nerede ve ne için kullanılıyor reis?
ccleaner "gereksiz" dosyaları siliyor ya, onun sildiğii dosyaları bakıp ekleme yaptım. Ha ccleaner kullanmışsın, ha elle veya direk bu küçük kodlar ile.
Teşekkürler ama color a temizliğe faydası olmuyor ki?
o işin makyajı, kafana göre :D.
Prefetch klasörünü Temp kadar sık temizlemeniz doğru değil. Sadece çok nadiren uygulamanızı öneririm. Özellikle fazla program yükleyip indirmiyorsanız. Aksi halde performans olarak kazanmaz, hatta kaybedebilirsiniz.
Teşekkür ederim. Bilmiyordum. Şu ana kadar her hangi bir sorun yaşamayınca "sıkıntı yok" sandım.

Teşekkür ederim. Bilmiyordum. Şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamayınca "sıkıntı yok" sandım.
Kullandığınız programların açılma süresini kısaltmak için birtakım veriler tutuluyor. Çok fazla program yükleyip kaldırdıktan sonra kalan kalıntıları temizlemek iyi bir fikir. Ancak sürekli temizlerseniz bu fonksiyonu engellemiş oluyorsunuz.

Çok sık temizlerseniz de doğrudan bir problemle karşılaşmasınız, o yüzden sorun yaşamadınız. Ama bu işlemde amaç sistemi daha hızlı hale getirmek, bu nedenle bu klasörü sık temizlemek işin ruhuna ters düşüyor. 🙂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı