CCleaner kayıt defterini bozdu

abdullah önal

Hectopat
Merhabalar arkadaşlar, bilgisayar değiştim eski bilgisayarımda sürekli kayıt defterini düzelttirirken bir şey yapmıyordu. Ben de ona güvenerek yenisinde de kayıt defterini düzelt dedim ve kayıt defterini kayıt ettirmedim. Uygulamaya güvendiğim için, ancak başta bazı uygulamalara girerken hata verirken Xbox parametreleri hatalı, üstüne bilgisayar bazen değişik taglar ile kapanıyor. Windows exception falan fistan hepsi birbirinden farklı hatalar veriyor. Kayıt defterini onaracak bir aparat veya bir uygulama var mıdır ya da düzeltebilme şansım var mı? Formatsız format atmak istemiyorum da.

Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onarmadan önce yedek almanız için size öneride bulunuyor. Onu yaptıysanız C:\Users\ *kullanıcı ismi* \Documents konumunda tüm yedekleme dosyalarını tutar.

Satıldıktan sonra çok bozuldu bu uygulama.

Aynen öyle hocam ben zaten bu program hakkında kullanıcı verilerini falan sattığını öğrendikten sonra sistemime hiç kurmadım. Bu haber yayıldıktan kısa bir süre sonra CCleaner'ı ücretsiz yaptılar yani mail adresini giriyorsun sana Premium Key veriyorlar yasal olarak. Sanırım insanlar haberi öğrendikten sonra programı kullanmayı bırakmasınlar diye.

Merhabalar arkadaşlar, bilgisayar değiştim eski bilgisayarımda sürekli kayıt defterini düzelttirirken bir şey yapmıyordu. Ben de ona güvenerek yenisinde de kayıt defterini düzelt dedim ve kayıt defterini kayıt ettirmedim. Uygulamaya güvendiğim için, ancak başta bazı uygulamalara girerken hata verirken Xbox parametreleri hatalı, üstüne bilgisayar bazen değişik taglar ile kapanıyor. Windows exception falan fistan hepsi birbirinden farklı hatalar veriyor. Kayıt defterini onaracak bir aparat veya bir uygulama var mıdır ya da düzeltebilme şansım var mı? Formatsız format atmak istemiyorum da.

Teşekkürler şimdiden.

Aslında bu tarz programları pek kullanmam ama öneri istersen Wise Care ve glary utilities fena değil. İstersen dene. Uzun süre kullanmıştım her ikisini de.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı