Linux Kaymak
Kilopat
Gizlilik açısından zayıf. Onun haricinde işime yarıyor.
Kullanmayı bilmeyen zayıf der ayarlarına göz atmak gerekGizlilik açısından zayıf. Onun haricinde işime yarıyor.
Bu program nasıl sizce? Siz kullanıyor musunuz?
Regedit dosyasını bozmuyor. Bilgisayara zarar vermiyor. Yıllarca kullandım kullanıyorum. Tek eksi yönü Avast'ın satın almış olması. Kullanıcıların çok bilgilerini aldılar. Eskisi gibi olmadığı söyleniyor. Avast başkanı şeffaflık açıklaması yaptı geçen yıl. Ben bundansa ücretli JV16 Power Tools öneririm. Harika bir program.
Kardeş sana bir defa oldu diye program kötü olmuyor. Benim PC de olmadı milyonlarca insanda olmadı. Zaten bu konuda en güvenilir programlardan biri . Programın veri alması hariç ki o konuda da açıklamalar düzelttikleri yönünde başka hatası yok .Regedit dosyalarını da bozuyor, sistem dosyalarını da. Gereksiz reg dosyalarını sileceğim derken saçma sapan Windows işaretçi için gerekli reg klasörünü sildi bu mu bilgisayara zarar vermiyor? Bende yıllarca kullandım ve gayet memnundum, onu kullandığım günden beri memnundum, şimdi yıllardır kullanmıyorum ve çok daha memnunum.
Kardeş sana bir defa oldu diye program kötü olmuyor. Benim PC de olmadı milyonlarca insanda olmadı. Zaten bu konuda en güvenilir programlardan biri. Programın veri alması hariç ki o konuda da açıklamalar düzelttikleri yönünde başka hatası yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.