CCleaner nasıldır?

Regedit dosyasını bozmuyor. Bilgisayara zarar vermiyor. Yıllarca kullandım kullanıyorum. Tek eksi yönü Avast'ın satın almış olması. Kullanıcıların çok bilgilerini aldılar. Eskisi gibi olmadığı söyleniyor. Avast başkanı şeffaflık açıklaması yaptı geçen yıl. Ben bundansa ücretli JV16 Power Tools öneririm. Harika bir program.

Regedit dosyasını bozmuyor. Bilgisayara zarar vermiyor. Yıllarca kullandım kullanıyorum. Tek eksi yönü Avast'ın satın almış olması. Kullanıcıların çok bilgilerini aldılar. Eskisi gibi olmadığı söyleniyor. Avast başkanı şeffaflık açıklaması yaptı geçen yıl. Ben bundansa ücretli JV16 Power Tools öneririm. Harika bir program.

Regedit dosyalarını da bozuyor, sistem dosyalarını da. Gereksiz reg dosyalarını sileceğim derken saçma sapan Windows işaretçi için gerekli reg klasörünü sildi bu mu bilgisayara zarar vermiyor? Bende yıllarca kullandım ve gayet memnundum, onu kullandığım günden beri memnundum, şimdi yıllardır kullanmıyorum ve çok daha memnunum.

Ben uzun zamandır hibit uninstaller kullanıyorum. Herhangi bir zararını görmedim. Ücretsiz, kullanımı basit bir program tavsiye ederim.

Regedit dosyalarını da bozuyor, sistem dosyalarını da. Gereksiz reg dosyalarını sileceğim derken saçma sapan Windows işaretçi için gerekli reg klasörünü sildi bu mu bilgisayara zarar vermiyor? Bende yıllarca kullandım ve gayet memnundum, onu kullandığım günden beri memnundum, şimdi yıllardır kullanmıyorum ve çok daha memnunum.
Kardeş sana bir defa oldu diye program kötü olmuyor. Benim PC de olmadı milyonlarca insanda olmadı. Zaten bu konuda en güvenilir programlardan biri . Programın veri alması hariç ki o konuda da açıklamalar düzelttikleri yönünde başka hatası yok .

Kardeş sana bir defa oldu diye program kötü olmuyor. Benim PC de olmadı milyonlarca insanda olmadı. Zaten bu konuda en güvenilir programlardan biri. Programın veri alması hariç ki o konuda da açıklamalar düzelttikleri yönünde başka hatası yok.

Sadece bana olmadı, internetten de bakabilirsin CCleaner sistemin içinden geçiyor, zaten internette görene kadar bende inanmıyordum CCleaner olduğuna.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı