CCleaner Silinmiyor

Klaus Mikaelson

Kilopat
Daha fazla  
CCleaner'ı bilgisayardan komple kaldırdım fakat çöp kutusuna sağ tık yapınca run CCleaner, open cleaner yazıyor. Onlara tıklayınca zaten uygulama yüklü değil diyor. Autoruns ile kalan şeyleri de temizledim fakat geri dönüşüme sağ tık yapınca hala gözüküyor. Nasıl silebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
CCleaner'ı bilgisayardan komple kaldırdım fakat çöp kutusuna sağ tık yapınca run CCleaner, open cleaner yazıyor. Onlara tıklayınca zaten uygulama yüklü değil diyor. Autoruns ile kalan şeyleri de temizledim fakat geri dönüşüme sağ tık yapınca hala gözüküyor. Nasıl silebilirim?

Shift+delete ile silmeyi deneyin.

Yeniden başlat mouse vs. takılı kalmış olabilir.

Shift+delete ile silmeyi deneyin.
Komple kaldırdım yazmısım değil mi?
Büyük ihtimal regeditte kalıntıları var.
baktım yok
PC'yi yeniden açın.Arama kısmına progarmlar ve özelikkler yazın.Ordan ccleanar'ı bulup sağ tıklayıp ekle veya kaldır deyin.
Bilgisayardan komple kaldırdım zaten arama kısmına yazınca herhangi bir klasörü çıkmıyor dediğim gibi sadece çöp kovasına sağ tıklayınca çıkıyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı