CCleaner, Windows Defender’in İstenmeyen Uygulamalar Listesine Girdi

Bilgisayarımın RAM'ini sömüren Defender hazretleri CCleaner reisi istenmeyen uygulama listesine eklemiş öyle mi? Defender'ın buyruğu altında kalsaydık internete dahi giremezdik. CCleaner ile yola devam.

başka nedenleri de saydım.

Ben sahsen bu zamana kadar herhangi bir sorunla karsilasmadim.

CCleaner kullanirken ayarlari rastgele isaretleyip önüne cikani silmesine izin vermemeniz gerekiyor. Yoksa bu tür sorunlarla karşılaşmanız muhtemel.

Gerçi bu yazılımın yaptığını manüel olarak da yapabiliriz. Üşendiğim için CCleaner daha cazip geliyor.

Acik kaynak olmayan cogu yazilima guvenmiyorum, acik kaynaga da cok guvenemiyorum o da ayri konu ama.

Üstat Defender diyorsa doğrudur. Kaç senedir hiçbir antivirüs kullanmam ama beni bir çok tehllikeden anında kurtarmıştır uyararak. Bir kere zorla virüsü açmaya çalışırken bile izin vermiyordu açmama Bakım olarak bilgisayar bir şey yapmıyorum Windows çoğu şeyi otomatik yapıyor zaten. Milletin bilgisayarı nasıl yavaşlıyor da CCleaner düzeltiyor anlamış değilim. 3 senedir format atmadım ilk günkü gibi.

10 yıl önce kullanıyordum. Bir ara zaten uygulama beni sinir etmeye başladı yok işte lisans falan istedi sonra attım çöpe.

Şimdi ona bakarsak birçok yazılımın yüklenme açısında opsiyonel olarak yüklenebilecek yazılımlar bulunuyor. Böyle bir durumda firmanın değil, kullanıcının buna karşı dikkatli olması gerekiyor. Açıkçası saçma bir karar olmuş. Zaten yıllardan beridir insanların bilinçsizce bilgisayar kullanması yüzünden bilgisayarlar can çekişiyor resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…