Wise Care 365 is an all-in-one system tune up tool. Speed up slow computer (laptop and desktop). Clean registry and junk files from your PC. Protect your privacy and make your PC more secure.
Dosyanın ismini aratın. 3 tane aynı şey çıkarsa 2 tanesi klondur. Eğer 2 tane çıkarsa 1 tanesi klon, bir tanesi gerçek olarak anlatmaya çalışıyordur. Siz en iyisi Wise Care 365 kullanın.
Ben olsam Windows'a ait dosyalara dokunmayın derim. Eğer; fotoğraf, video (sizin eklediğininiz) dosyalardan varsa onları Ccleaner'dan bakıp tek tek silebilirsiniz.
Dosyanın ismini aratın. 3 tane aynı şey çıkarsa 2 tanesi klondur. Eğer 2 tane çıkarsa 1 tanesi klon, bir tanesi gerçek olarak anlatmaya çalışıyordur. Siz en iyisi Wise Care 365 kullanın.
Explorer'in içinden yapman lazım, tam hatırlamıyorum ama çok önemli bir şey değil bence. Eğer önemliyse Pro satın alman lazım. Programın diğer menülerine bakmayı unutma.
Explorer'in içinden yapman lazım, tam hatırlamıyorum ama çok önemli bir şey değil bence. Eğer önemliyse Pro satın alman lazım. Programın diğer menülerine bakmayı unutma.