CCleaner "yinelenen dosya" nedir?

Pismaniyee

Hectopat
Yinelenen dosya nedir? Hepsini silsem sorun olur mu?

1654677215098.png

Klon dosya. Dikkat edin, önemli şeyleri silmesin.
Dosya sayısı: 2 diyor. İkisini silsem sorun olur mu? Yoksa her birinden 1'er tane mi?

Uğraşmaya değmez, yanlışlıkla asıl dosyayı bile silebilir. CCleaner yerine Wise Care 365 kullanabilirsiniz.

Dosyanın ismini aratın. 3 tane aynı şey çıkarsa 2 tanesi klondur. Eğer 2 tane çıkarsa 1 tanesi klon, bir tanesi gerçek olarak anlatmaya çalışıyordur. Siz en iyisi Wise Care 365 kullanın.

Ben olsam Windows'a ait dosyalara dokunmayın derim. Eğer; fotoğraf, video (sizin eklediğininiz) dosyalardan varsa onları Ccleaner'dan bakıp tek tek silebilirsiniz.

Explorer'in içinden yapman lazım, tam hatırlamıyorum ama çok önemli bir şey değil bence. Eğer önemliyse Pro satın alman lazım. Programın diğer menülerine bakmayı unutma.

Explorer'in içinden yapman lazım, tam hatırlamıyorum ama çok önemli bir şey değil bence. Eğer önemliyse Pro satın alman lazım. Programın diğer menülerine bakmayı unutma.
Windows dosyalarını silerken kendi kendine geri dönüşüm noktası oluşturdu. Bir sorun çıkarsa otomatik geri mi yükleyecek?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı