sauranex Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 654 Makaleler 1 Çözümler 3 21 Mayıs 2021 #21 Ben kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Avast satın alınca veri toplama işlemi çok arttı. Daha öncesinde CCleaner programının geçmişi malum.
Ben kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Avast satın alınca veri toplama işlemi çok arttı. Daha öncesinde CCleaner programının geçmişi malum.
EkoMoba Picopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 91 Çözümler 1 21 Mayıs 2021 #22 Herkese yardımı için çok teşekkür ederim. Sanırım programı haftada bir kez kullanacağım. Avast cleanup yüklemek mantıklı geliyor.
Herkese yardımı için çok teşekkür ederim. Sanırım programı haftada bir kez kullanacağım. Avast cleanup yüklemek mantıklı geliyor.
2 246675 Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 3.812 Makaleler 6 Çözümler 22 21 Mayıs 2021 #23 EkoMoba dedi: Herkese yardımı için çok teşekkür ederim. Sanırım programı haftada bir kez kullanacağım. Avast cleanup yüklemek mantıklı geliyor. Genişletmek için tıkla... Çok birşey fark etmeyecek. Ama siz bilirsiniz.
EkoMoba dedi: Herkese yardımı için çok teşekkür ederim. Sanırım programı haftada bir kez kullanacağım. Avast cleanup yüklemek mantıklı geliyor. Genişletmek için tıkla... Çok birşey fark etmeyecek. Ama siz bilirsiniz.
Batina Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 4.903 Çözümler 9 21 Mayıs 2021 #24 246675 dedi: O "hacklenince" dediğiniz 3 sene geride kaldı efendim. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam. Benim bilgim yok bu konuda. Zaten itibar yitirme durumu o zamandan sonra oluştu ise şu an hangi konumda bilemiyorum.
246675 dedi: O "hacklenince" dediğiniz 3 sene geride kaldı efendim. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam. Benim bilgim yok bu konuda. Zaten itibar yitirme durumu o zamandan sonra oluştu ise şu an hangi konumda bilemiyorum.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 21 Mayıs 2021 #25 Zararı olmadığını çok kez yazdım. Kullanmasını bilene, ayda bir temizlik yapana, önemli işlem sırasında işlem yapmayana zararsız. Son düzenleme: 22 Mayıs 2021
Zararı olmadığını çok kez yazdım. Kullanmasını bilene, ayda bir temizlik yapana, önemli işlem sırasında işlem yapmayana zararsız.
2 246675 Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 3.812 Makaleler 6 Çözümler 22 21 Mayıs 2021 #26 Murat5038 dedi: Zararı olmadığını çok kez yazdım. Kullanmasını bilene ayda bir temizlik yapana önemli işlem sırasında işlem yapmayana zararsız. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam, boşa paranoya.
Murat5038 dedi: Zararı olmadığını çok kez yazdım. Kullanmasını bilene ayda bir temizlik yapana önemli işlem sırasında işlem yapmayana zararsız. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam, boşa paranoya.