Çözüldü CCXProcess.exe nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
5
Yer
UAE
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem: İ7 11.Nesil / Nvidia GeForce RTX 3060 Ventus 2X 12GB VRAM / 16 GB RAM / 512 GB SSD + 1 TB HDD /
Meslek
Öğrencilik
Görev yöneticisinde gördüm. İnternette araştırdığımda truva atı diye kaynaklar çıktı. Sizde de var mı?

Çözüm
Creative Cloud Experience. Creative Cloud yüklü ise buna aittir. Tabi bendekinin logosundan belli oluyor. Sizdeki durum nasıl? Ayrıca dosya konumunu aç dediğinizde nereye gidiyor?

Bende: C:\Program Files\Adobe\Adobe Creative Cloud Experience

1651047874681.png
Creative Cloud Experience. Creative Cloud yüklü ise buna aittir. Tabi bendekinin logosundan belli oluyor. Sizdeki durum nasıl? Ayrıca dosya konumunu aç dediğinizde nereye gidiyor?

1651047874681.png

Çözüm

Eki Görüntüle 1371522
Logosu yok, o yüzden şüphelendim biraz da zaten. Dosya konumu aç seçeneğide kullanılabilir değil. Ama bilgisayarımda Creative Cloud yüklüydü. Sonradan sildim. Sildiğim içinde dosya konumuna açamıyor olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı