aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #1 Merhaba. 2009 yılından kalma bebeklik CD'leri falan buldum. Onları bilgisayara taktım. Bir tanesı açıldı ama diğerleri açılmıyor. bu hatayı alıyorum: Elimdeki CD'nin üzerinde TESCO CD-R 52x 700B yazıyor, örnek fotoğrafını koyuyorum: DiskPart'tan falan denedim ama onda da hata veriyor. Ne yapmalıyım?
Merhaba. 2009 yılından kalma bebeklik CD'leri falan buldum. Onları bilgisayara taktım. Bir tanesı açıldı ama diğerleri açılmıyor. bu hatayı alıyorum: Elimdeki CD'nin üzerinde TESCO CD-R 52x 700B yazıyor, örnek fotoğrafını koyuyorum: DiskPart'tan falan denedim ama onda da hata veriyor. Ne yapmalıyım?
Finn Mcmissile Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 1.260 Makaleler 1 Çözümler 3 16 Temmuz 2022 #2 İçindeki dosyalara erişemiyor musunuz? Artı 0 Eksi
KS KS aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #3 Finn Mcmissile dedi: İçindeki dosyalara erişemiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır CD'yi takıyorum DVD RW olarak gözüküyor sonra tıkladığımda bu disk yazma korumalı hatası alıyorum. Artı 0 Eksi
Finn Mcmissile dedi: İçindeki dosyalara erişemiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır CD'yi takıyorum DVD RW olarak gözüküyor sonra tıkladığımda bu disk yazma korumalı hatası alıyorum.