CD/DVD Reading yazısını kaldırma

ibolimessi

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, öncelikle forumda yeniyim kuralları pek bilmiyorum, forumda format diye bir yer göremedim konuyu buraya açtım.

Geçenlerde PC'ye Windows 8.1 format attım. Format atmadan önce Bios ayarlarından CD/DVD gibisinden bir seçenek seçtim ve şimdi eski haline getirmedim. PC açılışında gri yazılar normalde de geliyor. Ve en altta reading CD/DVD gibisinden bir yazı çıkıyor. Bu yazı gayet normal hata filan değil anlamayanlar için söyleyeyim. Tek problemim bu Bios ayarını eski haline getireyim mi? Bir sorun olur mu, her formatta önce mi böyle ayarlamak gerek, yoksa böyle dursa bir şey olmaz mı? Basit bir şey ama gıcık oldum açıkçası :)

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS ayarlarını default ayarlara getirebilrisiniz. PC'nin DVD'den boot etmesini sağlamak için Priority, yani önceliği optik sürücüye atamışsınız. Yazının da sebebi muhtemelen sistemin ilk olarak optik sürücüden boot edecek bir medya olup olmadığını kontrol etmesidir.

Cevabın için sağol kardeşim peki bir zararı olur mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı