CD girişi olmayan sisteme nasıl driver yüklenir?

Rsmefaw

Hectopat
Daha fazla  
Selam. PC'de CD girişi yok. Driver'ları yükleyemeyeceğim. İnternete de bağlanamıyorum. Nasıl driverları yükleyebilirim?

Selam. PC'de CD girişi yok. Driver'ları yükleyemeyeceğim. İnternete de bağlanamıyorum. Nasıl driverları yükleyebilirim?

USB kablon ile telefonu PC'ye bağla ve telefon üzerinden USB tethering seçeniğini aktif edip USB yöneticisinden ona geç. Bu sayede bilgisayara internet sağlayabilirsin.

Driver için CD devri kapanalı epey oldu. Gerekli sürücüleri internet kafede indirip usbye atabilirsiniz.

Tethering ne demek?

Telefonun bağlı olduğu internet akışını bilgisayara aktarması oluyor. Mesela sen X Wi-Fi'ına bağlısın ve 100Mbps hız alıyorsun. Eğer USB kablosu bu hız aktarımını destekliyorsa tethering ile bu 100Mbps hızı bilgisayara aktararak bilgisayarın internet kullanmasını sağlıyorsun.

Telefonun bağlı olduğu internet akışını bilgisayara aktarması oluyor. Mesela sen X Wi-Fi'ına bağlısın ve 100Mbps hız alıyorsun. Eğer USB kablosu bu hız aktarımını destekliyorsa tethering ile bu 100Mbps hızı bilgisayara aktararak bilgisayarın internet kullanmasını sağlıyorsun.

Kendi bilgisayarıma dq yaklaşık 1 yıl kadar bu şekilde internet sağladım ve bir sıkıntı yaşamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı