Çözüldü CD ile internete bağlanmak nasıl mümkün olabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Oakenshield

Hectopat
Merhaba arkadaşlar,

Az önce Kemal Sunal'ın oynadığı bir reklama denk geldim. CD'yi bilgisayara takıyor ve internete bağlanıyor. Bu nasıl mümkün olabilir aklım el vermedi. İnternet kafeden flash'a oyun atıp evde açmaya çalışmak kadar saçma ve mantıksız geldi bana. Eskiden bu nasıl mümkündu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ekolay diye bir internet sağlayıcı vardı. Kocaman bir kutu içinde tek 1 CD oluyordu ben 40 dolara aldığımı hatırlıyorum. CD'nin içinde şifre oluyordu ve telefon hattına bağlı bilgisayarda bu şifreyi girip internete bağlanıyorduk. 1 kutuyla yanlış hatırlamıyorsam 20 saat internet kullanabiliyorduk. Bu arada bağlantı hızı 56 Kbps'dı ama çoğu zaman 30 Kbps'ı geçmezdi. Bir web sayfasının açılması en az 3-4 dakika sürüyordu.
Hocam reklamı atabilir misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu reklamdan bahsediyor arkadas.

Ekolay diye bir internet sağlayıcı vardı. Kocaman bir kutu içinde tek 1 CD oluyordu ben 40 dolara aldığımı hatırlıyorum. CD'nin içinde şifre oluyordu ve telefon hattına bağlı bilgisayarda bu şifreyi girip internete bağlanıyorduk. 1 kutuyla yanlış hatırlamıyorsam 20 saat internet kullanabiliyorduk. Bu arada bağlantı hızı 56 Kbps'dı ama çoğu zaman 30 Kbps'ı geçmezdi. Bir web sayfasının açılması en az 3-4 dakika sürüyordu.

Çözüm
Eskiden böyleydi. Telefon hattı da elbette vardı. O CD içinde de program vardı. Modemler genelde dahili olduğu için telefon hattı PC'ye takılırdı. Elbette eve telefon gelemezdi. O zamanlar DSL nerede... Şimdi ise herkes GigaFiber arıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı