Steam CD key alırken neye dikkat edilmeli?

XEgeX

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben kabasakal Online üzerinden oyun alacağım (CD key olarak). Güvenilir mi ve mena-Türkiye bölgesinde aktif edilir diyor, benim Steam mağzam Türkiye gösteriyor. Bir sorun oluşturur mu?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-09-21-10-48-51-715_com.android.chrome.jpg
    85,7 KB · Görüntüleme: 75
Merhaba ben kabasakal Online üzerinden oyun alacağım (CD key olarak). Güvenilir mi ve mena-Türkiye bölgesinde aktif edilir diyor, benim Steam mağzam Türkiye gösteriyor. Bir sorun oluşturur mu?

Sorun olmaz site zaten güvenilir.

Kabasakal güvenilir hatta birçok yayıncıya sponsorluk veriyor. Kod konusunda emin değilsen yardım kısmına sorabilirsin.

Kabasakal güvenilirdir hocam Steam dolara geçtiği için MENA - U.S. Dollar olarak geçiyoruz artık satıcıya sor bölümü varsa ona sorabilirsin merak ettiğin sorular varsa.

Merhaba yani böyle ise konum aktiflesmede bir sıkıntı olmaz degilmi CD keyi. @Mehmet.Heroo

Dosya Ekleri

• IMG_20240921_121158.jpg
    66,9 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…