XEgeX
Centipat
Daha fazla
Merhaba ben kabasakal Online üzerinden oyun alacağım (CD key olarak). Güvenilir mi ve mena-Türkiye bölgesinde aktif edilir diyor, benim Steam mağzam Türkiye gösteriyor. Bir sorun oluşturur mu?
Kabasakal güvenilirdir hocam Steam dolara geçtiği için MENA - U.S. Dollar olarak geçiyoruz artık satıcıya sor bölümü varsa ona sorabilirsin merak ettiğin sorular varsa.Merhaba ben kabasakal Online üzerinden oyun alacağım (CD key olarak). Güvenilir mi ve mena-Türkiye bölgesinde aktif edilir diyor, benim Steam mağzam Türkiye gösteriyor. Bir sorun oluşturur mu?
Kabasakaldan aldığınız Steam keyi de kabul eder tereddütte kaldıysan satıcıya sorabilirsin.Merhaba yani böyle ise konum aktiflesmede bir sıkıntı olmaz degilmi CD keyi. @Mehmet.Heroo
Merhaba ben kabasakal Online üzerinden oyun alacağım (CD key olarak). Güvenilir mi ve mena-Türkiye bölgesinde aktif edilir diyor, benim Steam mağzam Türkiye gösteriyor. Bir sorun oluşturur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.