CD olmadan sürücü yazılımı yüklemek

Format atmadan önce, marka ve model numarası ile ürünün orjinal sitesine gidin. Support bölümünde, kuracağınız işletim sisteminin seçili olduğundan emin olduktan sonra ihtiyaç duyacağınız driverlerı D sürücüsüne indirin. Format işleminden sonra muhtemelen ağ bağdaştırıcı sürücüleri otomatik yüklenmiş olacaktır fakat riske girmemek için D sürücüsünde sıkıştırma programlarından birinin olduğuna da emin olun.

Windows 10 kurduğunuz için bütün driverlar muhtemelen tanımlanacaktır fakat paylastiginiz sayfada işletim sistemini seçtiğiniz alanda bir de Category bölümu var. Bu bölümde yapacağınız seçimlerle eksik yada sorunlu driveriniz hangisi ise bulup temin edebilirsiniz.

Windows 10 kurduğunuz için bütün driverlar muhtemelen tanımlanacaktır fakat paylastiginiz sayfada işletim sistemini seçtiğiniz alanda bir de Category bölümu var. Bu bölümde yapacağınız seçimlerle eksik yada sorunlu driveriniz hangisi ise bulup temin edebilirsiniz.
Windows orijinal değil. Etkinleştirilmedi de.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı