batuhar Centipat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #1 Taşınabilir CD Player edindim ama pil kısmında görsellerde göründüğü üzere elektronik kart ve bir kablo çıkışı mevcut. Ne işe yarıyor anlamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2024
Taşınabilir CD Player edindim ama pil kısmında görsellerde göründüğü üzere elektronik kart ve bir kablo çıkışı mevcut. Ne işe yarıyor anlamadım.
Ashen One Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 966 Çözümler 7 26 Temmuz 2024 #2 batuhar dedi: Taşınabilir CD Player edindim ama pil kısmında görsellerde göründüğü üzere elektronik kart ve bir kablo çıkışı mevcut. Ne işe yarıyor anlamadım. Eki Görüntüle 2265392 Eki Görüntüle 2265393 Eki Görüntüle 2265391 Genişletmek için tıkla... Eski kasalarda bu kablo gibi giriş vardı, o şekilde güç sağlanıyordu. Artı 0 Eksi
batuhar dedi: Taşınabilir CD Player edindim ama pil kısmında görsellerde göründüğü üzere elektronik kart ve bir kablo çıkışı mevcut. Ne işe yarıyor anlamadım. Eki Görüntüle 2265392 Eki Görüntüle 2265393 Eki Görüntüle 2265391 Genişletmek için tıkla... Eski kasalarda bu kablo gibi giriş vardı, o şekilde güç sağlanıyordu.
KS KS batuhar Centipat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #3 Ashen One dedi: Eski kasalarda bu kablo gibi giriş vardı, o şekilde güç sağlanıyordu. Genişletmek için tıkla... Soket ismi ya da kaynak verebilme şansın var mı? Artı 0 Eksi
Ashen One dedi: Eski kasalarda bu kablo gibi giriş vardı, o şekilde güç sağlanıyordu. Genişletmek için tıkla... Soket ismi ya da kaynak verebilme şansın var mı?
Ashen One Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 966 Çözümler 7 26 Temmuz 2024 #4 batuhar dedi: Soket ismi ya da kaynak verebilme şansın var mı? Genişletmek için tıkla... What are the types of connectors at the back of the optical drive? Hocam şöyle bir şey buldum ama power girişinden pek bahsedilmiyor, yine de sen de bir bak istersen. Artı 0 Eksi
batuhar dedi: Soket ismi ya da kaynak verebilme şansın var mı? Genişletmek için tıkla... What are the types of connectors at the back of the optical drive? Hocam şöyle bir şey buldum ama power girişinden pek bahsedilmiyor, yine de sen de bir bak istersen.