CD-ROM salt okunur hatası

ahmet14258

Femtopat
Daha fazla  
CD-ROM'da USB sürücüsü gibi kullanı seçtim. Bu hata çıkıyor.

Yeni CD mi yoksa içine daha önce her hanngi birşey kopyalanmış bir CD mi taktın CD-ROM'a.
Resimde görülen yazı'' Bu CD-ROM sürücüsü....'' Çeviri hatasından mı bilemem ama garip ve mantıksız görünüyor, bu nedenle sorunu anlamak için yeterli değil. CD-ROM salt okunur olamaz ve geri kalan cümle de karışık. Sanki bu CD-ROM'un yazma özelliği yok anlamına gelebilcek acayip bir cümle kurmuş ama günümüzde kaldı mı ki yazma özelliği olmayan CD-ROM lar. (10-20 yıl evvel okuyan ama yazamayan CD-ROM lar vardı.)

Sorunu örneğin şunun gibi : ''Bir animeyi CD ye kopyalamak için CD-ROM'a hiç kullanılmamış yeni bir cd taktım.( Ya da kullanılmış CD taktım). Yazdırmak üzere USB sürücü gibi kullanı seçtim. Animeyi yazdırmak üzere CD-ROM 'a sürükledim ve yukarıdaki hatayı verdi... '' anlatırmısın.

*** CD daha önce veri kaydedilmiş bir CD ise önceki kayıt esnasında USB sürücüsü gibi kullan seçilmemiş olması daha sonraki veri kayıtlarında yukarıdaki soruna sebep olabilir.

Son düzenleme:
daha öne yazdırmıştım bir doya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…