3 375558 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 548 Çözümler 5 12 Aralık 2022 #1 Masaüstü bilgisayarımda bir IDE girişi var, "CD-ROM" yazıyor yanında. Eğer oraya IDE HDD bağlasam çalışır mı?
Masaüstü bilgisayarımda bir IDE girişi var, "CD-ROM" yazıyor yanında. Eğer oraya IDE HDD bağlasam çalışır mı?
ardaaksbb Picopat Katılım 27 Eylül 2022 Mesajlar 144 Çözümler 1 Yer marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 12 Aralık 2022 #2 Çalışır ancak CD-ROM yuvasını SATA HDD yuvasına dönüştüren dönüştürücü satın almanız lazım. Fotoğraf video film depolamak için ideal bir çözüm. Artı 0 Eksi
Çalışır ancak CD-ROM yuvasını SATA HDD yuvasına dönüştüren dönüştürücü satın almanız lazım. Fotoğraf video film depolamak için ideal bir çözüm.
KS KS 3 375558 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 548 Çözümler 5 12 Aralık 2022 #3 ardaaksbb dedi: Çalışır ancak CD-ROM yuvasını SATA HDD yuvasına dönüştüren dönüştürücü satın almanız lazım. Fotoğraf video film depolamak için ideal bir çözüm. Genişletmek için tıkla... HDD IDE model. Artı 0 Eksi
ardaaksbb dedi: Çalışır ancak CD-ROM yuvasını SATA HDD yuvasına dönüştüren dönüştürücü satın almanız lazım. Fotoğraf video film depolamak için ideal bir çözüm. Genişletmek için tıkla... HDD IDE model.
Amiga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 2.602 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ulaştırma Hizmt. Uzman Yard. 12 Aralık 2022 #4 Kabloları takın direk çalışır. Ben laptop'ta sata cd'rom yerine sata hdd kullanıyorum. Cd'rom gereksiz artık. Yavaş çalışıyor tabi ama çalışıyor. Artı -1 Eksi
Kabloları takın direk çalışır. Ben laptop'ta sata cd'rom yerine sata hdd kullanıyorum. Cd'rom gereksiz artık. Yavaş çalışıyor tabi ama çalışıyor.