Steam CD ürün kodları nerede oluyor?

Ka_an

Femtopat
Daha fazla  
Geçenlerde bir antikacıdan CD şeklinde Call of Duty Black Ops 2 almıştım oyunu açtığım zaman karşıma direkt ürün Steam ürün kodu istiyor lakin ürün kodunu hiçbir türlü bulamıyorum. Sadece içinde 2 tane kağıt var onların içinde de ürün etkinleştirme kodu yok ve CD'nin arkasında veya önünde yazmıyor acaba kazıklandım mı? Normalde CD işlerini pek bilmiyorum sadece CD olsa yeterli olacağını düşünmüştüm.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-08 171852.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-08 171852.png
    113,2 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kazıklandınız yüksek ihtimalle bende küçükken aynısını GTA 4 de yaşamıştım adamlar CD keyi alıp kullanıyorlar sonra CD'yi de 2. el satiyorlar sonuç ne oluyor satan adam CD olmadan yukleyip oynuyor alan da öyle süs olarak saklıyor.

Hocam kazıklandınız yüksek ihtimalle bende küçükken aynısını GTA 4 de yaşamıştım adamlar CD keyi alıp kullanıyorlar sonra CD'yi de 2. el satiyorlar sonuç ne oluyor satan adam CD olmadan yukleyip oynuyor alan da öyle süs olarak saklıyor.

Muhtemelen öyle oldu hocam sağ olun. Bu adamlar zaten 50 TL'den satıyorlar şimdi gidip iade istesem onu da yapmayacaklarda üzücü olan şey CD-ROM yoktu bende gidip bir de şu CD-ROM'lu USB almıştım almıştım lazım olur diye oyun ve video için :D

Muhtemelen öyle oldu hocam sağ olun. Bu adamlar zaten 50 TL'den satıyorlar şimdi gidip iade istesem onu da yapmayacaklarda üzücü olan şey CD-ROM yoktu bende gidip bir de şu CD-ROM'lu USB almıştım almıştım lazım olur diye oyun ve video için :D

Bazı kasetçilerde eski film çizgi film DVD'leri falan var tanesi 5 liradan satiyorlar o da çok zevkli bir hobi belki orada kullanırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı