2 gün önce Windows 10 için HDD'den format atmıştım. Kasadaki 6 USB girişinin 5 tanesi kırıldı ve elimde hiç boş CD yok. İdareten USB çoklayıcı aldım. Bu seferde flash bellek kilitlendi Microsoft sayesinde.
HDD ile format atma yöntemini buldum ama o da bir tek Windows XP desteklemiyormuş. (Program yapıldığında Windows 10 yoktu ama destekliyor. )
Neyse, HDD ile Windows XP için format atabilmenin güncel bir yolu var mıdır arkadaşlar?
Cevabın için teşekkür ederim.
Rufus benzeri bir program denemiştim ama ille de USB olması gerektiğinden HDD'yi görmüyordu.
Rufus programını deneyeceğim, inşallah olur.
Tembel olmayın gidin boş bir tane DVD/CD alın.
Kurulum dosyalarını oluşturun. Hiç sıkıntılı yollara girmeden Temiz kurulum yapın.
Optik sürücün yoksa Taşınabilir optik sürücü satın alabilirsin. En Ucuz Optik Sürücü Modelleri hepsiburada.com'da
Tembel olmayın gidin boş bir tane DVD/CD alın.
Kurulum dosyalarını oluşturun. Hiç sıkıntılı yollara girmeden Temiz kurulum yapın.
Optik sürücün yoksa Taşınabilir optik sürücü satın alabilirsin. En Ucuz Optik Sürücü Modelleri hepsiburada.com'da
O konuya daha önce de denk geldim,hatta yabancı kaynaklarda da bu yöntem öneriliyordu ama dediğim gibi tarih çok eski olduğu için "i386" klasörüne bakayım dedim. İyi ki bakmışım, bahsedilen dosyalar yok.
Burada konuaçarak yeni bir yöntem var mı diye sormak istedim.