Cdabilişim güvenilir mi?

muhammetaksu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Apple akıllı saat bakınıyorum. Karşıma cdabilişim adlı mağaza çıktı. Apple Watch series 7'yi kordonsuz ve şarj aletsiz satıyor. Açıklamada sıfır ve 2 yıl Apple garantili yazıyor. Orijinalliği, yenilenmiş olup olmadığı hakkında kafamda soru işareti var. Sizce güvenilir mi?
Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Apple akıllı saat bakınıyorum. Karşıma cdabilişim adlı mağaza çıktı. Apple Watch series 7'yi kordonsuz ve şarj aletsiz satıyor. Açıklamada sıfır ve 2 yıl Apple garantili yazıyor. Orijinalliği, yenilenmiş olup olmadığı hakkında kafamda soru işareti var. Sizce güvenilir mi?
Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.
Güvenilir olsa bile almanızı önermem. ucuza alayım derken orjinal kordon ve orjinal sarj aletinden feragat ediyorsunuz. Series 8 kullanan birisi olarak söylemek isterim ki kutu içinde gelen sarj aleti hızlı sarj özellikli olduğu için dışardan bulmanız hem kolay olmayacak hem de almaya kalktığınızda pahalı olacaktır. Ayrıca kolay kolay her sarj aletini kabul etmiyor, ya sarj etmiyor ya da sarj ederken sorun yaşatıyor. Kendimden biliyorum.

Ayrıca kordon ve sarj aleti saat ile aynı kutuda geliyor. Yani ürünün sizinden önce kutusunu açıp kordonunu ve sarj aletini alacaklar. Bana çok güvenilir gelmedi açıkcası. Tabii kordonsuz ve sarj aletsiz bir şekilde Apple'dan temin ediyorlarsa bilemem ama hiç sanmıyorum Apple'ın öyle bir hizmet sunduğunu.

Güvenilir olsa bile almanızı önermem. ucuza alayım derken orjinal kordon ve orjinal sarj aletinden feragat ediyorsunuz. Series 8 kullanan birisi olarak kutu içinde gelen sarj aleti hızlı sarj özellikli olduğu için dışardan almaya kalktığınızda pahalı olacaktır. Ayrıca kolay kolay her sarj aleti sarj etmiyor Apple Watch'ları kendimden biliyorum.
Orijinal şarj aleti alırım o sorun değil. Fakat series 7 full kutu 12 bin lira civarında. Series 8 desen daha pahalı. Watch SE'yi diyorsan o ayrı fakat bazı özellikler yok.

Hocam muhtemelen swap cihaz. O yüzden oyle satıyorlar.
Swap cihaz nedir;
Garantiye verilen elektronik cihazın tamiri mümkün değilse size verilen sıfırlanmış cihazdır. Servis size sıfır, kullanılmamış cihaz der ancak inanmayın. Sizin cihazınız gibi servise gelen cihazların sorunlu kısmı değiştirilir, ardından dış kasası değiştirilir ve size teslim edilir.

Hocam muhtemelen swap cihaz. O yüzden oyle satıyorlar.
Swap cihaz nedir;
Garantiye verilen elektronik cihazın tamiri mümkün değilse size verilen sıfırlanmış cihazdır. Servis size sıfır, kullanılmamış cihaz der ancak inanmayın. Sizin cihazınız gibi servise gelen cihazların sorunlu kısmı değiştirilir, ardından dış kasası değiştirilir ve size teslim edilir.
Teşekkür ederim hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı