Çözüldü CD'den çıkartılan dosyalar nasıl oynatılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yusufisuf

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,
İçinde video olan eski bir CD'den çıkardım bunları. Nasıl oynatabilirim veya tek parça haline getirebilirim?

Ekran görüntüsü 2023-08-21 170846.png

Çözüm
VLC uygulamasının bu dosya formatını oynatabildiği yazılmış internette.

"VLC Media Player, Windows veya macOS'ta BUP dosyalarını açmak için bir BUP dosya oynatıcısı olarak çalışabilir. BUP'u VLC ile açma adımları aşağıdadır:

1. Adım: VLC'yi açın ve VLC menüsüne gidin. Medya'ya tıklayın ve ardından Klasörü Aç seçeneğini seçmeniz gerekir.

Adım 2: Yeni pencerede, açmak istediğiniz BUP dosyalarını içeren Video_TS klasörünü seçmeniz gerekecek. Ardından Klasör seç düğmesine tıklayın.

VLC daha sonra BUP dosyalarını ve VOB videolarını oynatmaya başlayacaktır."

VLC uygulamasının bu dosya formatını oynatabildiği yazılmış internette.

"VLC Media Player, Windows veya macOS'ta BUP dosyalarını açmak için bir BUP dosya oynatıcısı olarak çalışabilir. BUP'u VLC ile açma adımları aşağıdadır:

1. Adım: VLC'yi açın ve VLC menüsüne gidin. Medya'ya tıklayın ve ardından Klasörü Aç seçeneğini seçmeniz gerekir.

Adım 2: Yeni pencerede, açmak istediğiniz BUP dosyalarını içeren Video_TS klasörünü seçmeniz gerekecek. Ardından Klasör seç düğmesine tıklayın.

VLC daha sonra BUP dosyalarını ve VOB videolarını oynatmaya başlayacaktır."

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı