C'deki dosyaları D'ye nasıl atılır?

Screenshot_3.png

Bu şekilde atılır. Amacınız nedir ki? Konuyu biraz daha açmazsanız en fazla bu kadar yardımcı olabiliriz. Ben mi yanlış anladım acaba soruyu?

Eki Görüntüle 667847
Bu şekilde atılır. Amacınız nedir ki? Konuyu biraz daha açmazsanız en fazla bu kadar yardımcı olabiliriz. Ben mi yanlış anladım acaba soruyu?
SSD doldu. SSD deki oyunları dosyaları HDD ye atmaya çalışıyorum.C deki oyunları dosyaları sürükleyerek attım ama c de de kaldı.
Sürükle yeter.
C deki oyunları dosyaları sürükleyerek attım ama C de de kaldı.

SSD doldu. SSD deki oyunları dosyaları HDD ye atmaya çalışıyorum.C deki oyunları dosyaları sürükleyerek attım ama c de de kaldı.

C deki oyunları dosyaları sürükleyerek attım ama C de de kaldı.
CTRL+X sonra CTRL+V ile yaparsanız bir şey kalmaz.

SSD doldu. SSD içinde bulunan oyunları dosyaları HDD ye atmaya çalışıyorum. C'de bulunan oyunları dosyaları sürükleyerek attım ama C'de de kaldı.
Bir diskten diğerine dosya aktarımı yaparken sol tık ile sürüklediğiniz zaman kopyalamış olursunuz. C diskindeki dosyaları silebilirsiniz. Sağ tıklayarak sürükleyip taşı butonuna basarsanız taşımış olursunuz. Ya da CTRL+X ve CTRL+V kombinasyonunu kullanabilirsiniz. Şu an yapmanız gereken tek şey C diskinde kalan oyun dosyalarını silmek.

SSD doldu. SSD'deki oyunları dosyaları HDD'ye atmaya çalışıyorum.Cdeki oyunları dosyaları sürükleyerek attım ama C'de de kaldı.

Kopyala yapıştır yapmışsın sen. Sağ tıkla oyun klasörürün üzerine sonra kes seçeneğini seç daha sonra D diski gidip yapıştır yap. D klasörüne attığın oyunları C'den silerek yer açabilirsin.

Bir diskten diğerine dosya aktarımı yaparken sol tık ile sürüklediğiniz zaman kopyalamış olursunuz. C diskindeki dosyaları silebilirsiniz. Sağ tıklayarak sürükleyip taşı butonuna basarsanız taşımış olursunuz. Ya da CTRL+X ve CTRL+V kombinasyonunu kullanabilirsiniz. Şu an yapmanız gereken tek şey C diskinde kalan oyun dosyalarını silmek.
D ye attıktan sonra C den sildiğinde sorun olmaz dimi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı