Çok basit. Sağ tık kes G'ye yapıştır.Herkese merhaba. Bilgisayarımda 1 adet SSD ve 1 adet HDD bulunuyor. C'de 150GB alan açmak istiyorum çünkü Red Dead Online alacağım ve C'ye kurmak istiyorum. C'deki oyunları silip tekrar kurmadan sorunsuz şekilde nasıl G'ye aktarabilirim?
Oyunların kısayolu varsa yeni kısayol yapman gerekir.Herkese merhaba. Bilgisayarımda 1 adet SSD ve 1 adet HDD bulunuyor. C'de 150GB alan açmak istiyorum çünkü Red Dead Online alacağım ve C'ye kurmak istiyorum. C'deki oyunları silip tekrar kurmadan sorunsuz şekilde nasıl G'ye aktarabilirim?
Çok basit. Sağ tık kes G'ye yapıştır.
Hangi platformu kullanıyorsan (Steam'i Epic ..) Onun yedekleme ve taşıma işlemini yapabilirsin. Stemade çok basittir mesela.
Steam'de aktarma özelliği var sanırım, işler Epic'e gelince uğraştırıcı oluyor.
Steam'den aldığınız oyunlar için: Aktarmak istediğiniz oyuna sağ tık yapın. Özellikler'i açın ve Yerel Dosyalar kısmından "Yükleme dosyalarını taşı" kısmından oyunu taşıyın.
Uplay için, oyun dosyalarını kopyalayın, oyunu aktarın ve tamamlanınca oyunu silin. Sonra Yükle tuşunun altındaki "Yüklenmiş oyunları bul" tuşuna basıp oyun dosyalarını seçin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.