C'deki oyunları nasıl G'ye aktarırım?

tasarimci

Hectopat
Herkese merhaba. Bilgisayarımda 1 adet SSD ve 1 adet HDD bulunuyor. C'de 150GB alan açmak istiyorum çünkü Red Dead Online alacağım ve C'ye kurmak istiyorum. C'deki oyunları silip tekrar kurmadan sorunsuz şekilde nasıl G'ye aktarabilirim?

Herkese merhaba. Bilgisayarımda 1 adet SSD ve 1 adet HDD bulunuyor. C'de 150GB alan açmak istiyorum çünkü Red Dead Online alacağım ve C'ye kurmak istiyorum. C'deki oyunları silip tekrar kurmadan sorunsuz şekilde nasıl G'ye aktarabilirim?
Çok basit. Sağ tık kes G'ye yapıştır.

Oyunların kısayolu varsa yeni kısayol yapman gerekir.

Çok basit. Sağ tık kes G'ye yapıştır.

Sorun çıkarır mı acaba diye merak ettim ondan sormak istedim.

Hangi platformu kullanıyorsan (Steam'i Epic ..) Onun yedekleme ve taşıma işlemini yapabilirsin. Stemade çok basittir mesela.

Steam'de aktarma özelliği var sanırım, işler Epic'e gelince uğraştırıcı oluyor.

Epic Games oyunları G'de zaten. Steam ve Ubisoft'taki oyunlar C'de Steam'den aktarmayı deneyeyim teşekkürler.

Steam'den aldığınız oyunlar için: Aktarmak istediğiniz oyuna sağ tık yapın. Özellikler'i açın ve Yerel Dosyalar kısmından "Yükleme dosyalarını taşı" tuşuna tıklayıp oyunu taşıyın.

Uplay için, oyun dosyalarını kopyalayın, oyunu aktarın ve tamamlanınca eski oyun dosyalarını silin (Uplay üzerinden oyuna tıklayıp Ayarlar kısmından silmeniz daha iyi olur). Sonra Yükle tuşunun altındaki "Yüklenmiş oyunları bul" tuşuna basıp oyun dosyalarını seçin.

Son düzenleme:
Steam'den aldığınız oyunlar için: Aktarmak istediğiniz oyuna sağ tık yapın. Özellikler'i açın ve Yerel Dosyalar kısmından "Yükleme dosyalarını taşı" kısmından oyunu taşıyın.

Uplay için, oyun dosyalarını kopyalayın, oyunu aktarın ve tamamlanınca oyunu silin. Sonra Yükle tuşunun altındaki "Yüklenmiş oyunları bul" tuşuna basıp oyun dosyalarını seçin.

Steam'den aktarmayı başlattım Steam'den sonra Uplay'a geçerim çok teşekkürler iyi akşamlar. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı