C'deki Programı D'ye Aktarma

sthtoremember

Hectopat
Katılım
6 Temmuz 2018
Mesajlar
332
Çözümler
2
Oxford sözlüğüm ile gelen elektronik sözlük bilgisayara sadece kurulum CD'si ile kuruluyor. Şuan yüklü bilgisayarımda, DVD yerinde de HDD var. 1903 için sıfır kurulum yapmak istiyorum fakat format sonrası bu programı kurmak için kasayı söküp DVD-ROM'u yerine tak çıkar yapmak istemiyorum. Bu programı sorunsuz bir şekilde D'ye taşıyıp format sonrası oradan kullanmaya devam edebilir miyim? Şimdiden teşekkürler.
 
Sorununu tam anlatamamışsın. Bende de benzer bir dvd var. Dvd sürücü bozulmaya yüz tutunca imajını aldım. Hatta program Windows 10'da çalışmadığı için sanal Windows 7'ye kurdum. Formattan da etkilenmiyor. .
 
Sorunum şu arkadaşlar açık olmadıysa özür dilerim. Şuan dizüstümde DVD girişi yok. DVD yerinde Caddy HDD var. DVD-ROM da dolapta kutuda duruyor. Ve ben format atarsam bilgisayarıma, bu bahsettiğim programı kurmak için Caddy HDD’yi çıkarıp, yerine DVD-ROM’u takıp, programı kurup, kurduktan sonra DVD-ROM’u çıkarıp tekrar Caddy HDD’mi yerine takmam gerekecek. Bununla uğraşmak istemiyorum. Bunun yerine şuan C diskimde kurulu olan programı, Caddy olarak kullandığım D diskime aktarmak istiyorum. Böylelikle formattan sonra silinmemiş olacak ve programı tekrar kurmak zorunda kalmayacağım bahsettiğim işlemleri yapıp. Bunu yapıp yapamayacağımı sormuştum.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı