CDKeys güvenilir midir?

changlii

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, Steam üzerinden baktım GTA 5 650 TL civarıydı. İnternette biraz araştırdım, key alanlar olmuş, bunun için CDKeys öneriyorlardı (405 TL). Fakat biraz daha araştırdım, Şikayetvar'dan vs. izinsiz para çekme işlemleri olmuş. Daha önce bir şeyler alanınız oldu mu, güvenilir midir?

Hiç alışverişte bulunmadım bir arkadaşım güvenilir demişti ama daha önce bir şey almadım. Öneri olarak defalarca alışveriş yaptığım ve kesinlikle güvenebileceğin Kinguin'i önerebilirim.

Selamlar, Steam üzerinden baktım GTA 5 650 TL civarıydı. İnternette biraz araştırdım, key alanlar olmuş, bunun için CDKeys öneriyorlardı (405 TL). Fakat biraz daha araştırdım, Şikayetvar'dan vs. izinsiz para çekme işlemleri olmuş. Daha önce bir şeyler alanınız oldu mu, güvenilir midir?
Valla ben de GTA 5 almıştım hiç bir şey olmadı

Güvenilir bir site fakat her ihtimale karşı sanal kart açıp onla alışveriş yaptıktan sonra kartı kapatabilirsiniz. Bu arada GTA V için Steam keyi yok diye biliyorum, muhtemelen Rockstar Key'i teslim edilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı